HP пусна ново поколение A3 MFP устройства

Новите АЗ мултифункционални принтери на HP се отличават с най-високо ниво на сигурност

HP стартира продажбата на нови A3 мултифункционални принтери (MFPs) в повече от 80 страни – всички по-големи пазари по света. Портфолиото от следващо поколение включва 54 модела, които отговарят на широк кръг потребителски нужди за печат.

Мултифункционалните устройства идват с повишена сигурност, достъпен цвят чрез технологията HP PageWide и по-дълъг живот чрез технологията HP Smart Device Services. В допълнение, A3 портфолиото предлага широк обхват от довършителни дейности.

Портфолиото включва три PageWide и тринадесет LaserJet устройства с поддръжка на новата облачна платформа за оптимизация на обслужването – HP Smart Device Services (SDS). Тя  обезпечава максимално дълъг живот на устройството, като интегрира диагностики, специфично отстраняване на проблеми на устройството и възможности за дистанционно обслужване.

HP набляга на сигурността, имайки предвид, че днешните MFP работят по-скоро като компютри. Новите А3 устройства влючват множество функции за сигурност, които защитават самите устройства, данните и документите, създавайки многопластов подход към сигурността.

Стандартните и мултифункционални устройства с технология PageView имат скорост на печат, варираща от 35 до 60 страници в минута (достигайки до 80 страници в минута при General Office режим).

Технологията PageView също така е и по-устойчива – тя се нуждае само от една седма от енергията, консумирана от конкурентни цветни лазерни машини в същия клас, като в същото време произвежда значително по-малко отпадъци от опаковки, заради оптимизираните доставки и дълго издържащите консумативи, посочиха от HP.

Същевременно, HP разшири и партньорската си мрежа с повече от 500 дистрибутори по целия свят, сред които и много от най-големите и най-бързо развиващите се партньори в съответните географски райони. Мултифункционалните A3 принтери на HP са налични в партньорската мрежа или директно от HP.

Коментар