GearBest в поредна акция с ниски цени

Xiaomi обяви атрактивни цени на устройства като 4G смартфоните Redmi Note 4 и Mi 6

Онлайн магазинът GearBest обяви поредната си промоционална кампания, в рамките на която се предлага разнообразна електроника на намалени цени от едни от най-известните китайски брандове. GearBest Flash Sale включва устройства като телефони, ТВ приставки, 3D принтери, таблети и др., вкл. аксесоари.

В момента е активна кампания на Xiaomi с атрактивни цени на устройства като 4G смартфоните Redmi Note 4 и Mi 6. Първият от тях се предлага за $159,99, а вторият – за $459,99. В промо офертите на производителя фигурират и редица други продукти, като лаптопи, екшън камери, смарт часовници и разнообразни аксесоари. Стотици бройки от таблета Xiaomi Mi Pad 3 пък ще бъдат раздадени като подаръци при покупки в периода от 10 до 25 май т.г. 

В близките дни стартира кампания и на производителя на смартфони Vernee. Компанията вече е обявила намалени цени за всичките си модели. Така например, Vernee Apollo се предлага за $229,99, Vernee Apollo X – за $176,99, а Vernee Thor – за $96,99.

3D принтери Anet се предлагат на напълно достъпни цени в GearBest

Специален акцент e поставен и върху 3D принтерите Anet, където са обявени няколко комплекта на достъпни цени. Така например, Avnet A8 Desktop 3D Printer Prusa i3 DIY Kit се предлага само за $159,99. Подобно предложение е Anet A6 3D Desktop Printer Kit за $186,99, докато Anet A3 Full Aluminum Plastic Frame Assembled 3D Printer струва $249,99.

Производителят на таблети Teclast също обещава атрактивни предложения в близките дни. Компанията лансира както класически таблети, така и устройства с клавиатура, които могат да се ползват като ноутбуци. Има модели и с две операционни системи, а цените започват от $54,99 за Teclast X80 Pro Tablet PC.

Популярните ТВ приставки са във фокуса на китайския бранд Mecool

Не на последно място, в офертите фигурират и популярните ТВ приставки, като акцентът е върху Mecool TV Box. Цените на моделите варират от $33,99 за най-скромните като възможности модели до $154,29, като се очакват и специални намаления в рамките на кампания, която започва след броени дни.