Bat Hand Spinner Fidget Toy – играчка срещу стрес

Bat Hand Spinner Fidget Toy е леко пластмасово устройство за забавление – тежи само 35 грама

Малка джаджа може да разтовари човек от стрес и тревожност или просто да го забавлява. Това е устройството Bat Hand Spinner Fidget Toy, което се предлага на цена от няколко долара.

Как се използва играчката? Докато в едната ръка държите „центрофугата”, с другата я завъртате бързо и се наслаждавате на високите обороти. Нищо сложно, но използването на подобна джаджа помага за преодоляване на стреса, така както броеницата, например, или просто доставя удоволствие.

Bat Hand Spinner Fidget Toy е леко пластмасово устройство – тежи само 35 грама и има размери 4,20×8,10×0,70 см. Препоръчва се като подарък за приятели, който може да се носи и използва навсякъде, вкл. на парти.

Bat Hand Spinner Fidget Toy се предлага в множество цветове за всеки вкус

Играчката е достъпна в няколко различни цвята – син, жълт, червен, зелен, сив и черен. Цената на Bat Hand Spinner Fidget Toy в момента е само $1,89 с код Gyros (при регулярна цена $3,76). В секцията Spinner Toys на онлайн магазина GearBest се предлагат още много подобни продукти с намалени цени в рамките на кампанията GearBest Flash Sale, която продължава до 25 май.