Микроинвест пусна първи по рода си онлайн склад

Micro.bg е уеб базирана платформа с всички функции на складовия и търговски софтуер

Софтуерната компания Микроинвест обяви своя нов проект – Micro.bg. Това е първи по рода си онлайн склад, който предлага цялата гама от функционалности на складовия и търговски софтуер, съчетан с удобството на облачните решения.

Micro.bg е уеб базирана платформа, без инсталация и изисквания към хардуера. На потребителите не се налагат инвестиции за първоначално закупуване и поддръжка на софтуер, като същевременно получават достъп до услугата от всяка точка с връзка към интернет.

Едногодишен абонамент за до 10 потребители в Micro.bg струва в пъти по-малко от цената на стандартното декстоп решение, съобщиха от разработчика. Бизнес логиката, заложена в Micro.bg, го прави не само приложение за следене на стокови наличности, а платформа за реализация на продажби, доставки, производство, рекламации, извършване на разплащания и издаване на документи.

Сигурността на въведените потребителски данни е обезпечена от криптираща защита и автоматично архивиране на информацията. По този начин използването на сайта е по-сигурно от работата на персонален компютър, който може да бъде откраднат, унищожен или злонамерено компрометиран, подчертаха от Микроинвест.

Плановете на компанията предвиждат до една година над 20 хиляди да ползват активно системата на няколко езика. В момента се наблюдават средно 15 нови регистрации дневно в сайта от фирми с дейност в областта на търговията и услугите.

За използването на онлайн склада реално не са необходими никакви допълнителни действия, настройки или време за внедряване. Основните фирмени данни се получават автоматично в системата след въвеждане на фирмения идентификационен номер, предвиден е и удобен автоматичен импорт на номенклатури. Това позволява универсалност в използването на уеб платформата независимо дали става въпрос за управление на малък магазин, верига обекти, сезонен бизнес, голяма търговска фирма или складово стопанство.

Микроинвест предлага двумесечно безплатно тестване на всички функционалности на Micro.bg. След този период потребителят трябва да избере подходящата за него тарифа, като при 1 потребител таксата за 1 месец е 5,90 лв., а абонаментът за 12 месеца е 59,90 лв. (т.е. около 5 лв./месец). Едномесечната такса за 10 потребители е 19,90 лв., а едногодишният абонамент излиза 179,90 лв. (около 1,50 лв. месечно на потребител).

Коментари по темата: „Микроинвест пусна първи по рода си онлайн склад”

добавете коментар...

  1. Павел

    Върши ми супер работа!

Коментар