VBA32 Antivirus – защита и за по-стари версии на Windows

VBA Loader предоставя достъп до всички други модули на пакета

Поддържането на компютъра чист от вируси и друг злонамерен софтуер е ежедневно предизвикателство. Едно от достъпните решения за сигурност е VBA32 Antivirus – приложение, специално предназначено за защита на системи с по-стари версии на Windows, вкл. XP SP3.

Пакетът включва колекция от инструменти, които работят заедно за осигуряване на подобрена защита срещу вируси, червеи, троянски коне, рекламни и  шпионски софтуери, задни вратички и други заплахи.

VBA Loader предоставя достъп до всички други модули и приложения в пакета, вкл. VBA Scanner, секторите за карантина и мониторинг. Освен това може да защитите процеса на зареждане, за да предотвратите блокиране от вируси, и да настроите програмата да сканира автоматично началните процеси и секторите за зареждане, за да се уверите, че компютърът ви е в безопасност.

Приложението поддържа мониторинг в реално време, звукови и изскачащи уведомления, когато идентифицира потенциална заплаха. С помощта на VBA Scanner може да се извърши и сканиране по заявка.

Потребителският интерфейс, подобен на Explorer, прави програмата много лесна за използване, като ви позволява  да преглеждате файловете и папките в компютъра и подробни статистики за сканирането.

VBA32 Antivirus сканира Windows драйвери, процеси, сектора за зареждане и файловата система, за да намери заразени или подозрителни файлове. Има три режима на сканиране: бързо, пълно или „прекомерно”. Последната опция може да се използва, когато системата е силно засегната.

По желание можете да филтрирате типовете файлове за сканиране или да създадете списък с изключения. Когато бъде открит заразен файл, архив или съобщение, програмата може автоматично да го постави под карантина или да ви подкани за действие.

Сканиране на архиви и електронна поща, планиране на задачи, евристични анализи и генериране на доклади са сред другите функции на приложението.

В заключение, VBA32 Antivirus се явява лесен за използване инструмент за предотвратяване на инфекции на компютъра, който е подходящ за потребители с по-стари версии на Windows.

Даунлоуд: VBA32 Antivirus (демо версия)

Коментари по темата: „VBA32 Antivirus – защита и за по-стари версии на Windows”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    220088,Smolenskaya str., 15, 803,
    Minsk,
    Belarus

  2. Anonymous

    VirusBlokAda is an antivirus software vendor established in 1997 in Belarus.

    In 2010 it discovered Stuxnet, the first malware that attacks supervisory control and data acquisition (SCADA) systems.

  3. Anonymous

    copyright 1993-2007

Коментар