JIMMY PW11 Pro Max – комбиниран уред за сухо и мокро почистване

JIMMY PW11 Pro Max е многофункционален уред за цялостно почистване на дома

Ефективното почистване на дома обикновено изисква няколко специализирани уреда, особено когато имате твърди подове и килими в помещенията. Но практични комбинирани устройства с множество функции за цялостно сухо и мокро почистване, като новият JIMMY модел, който представяме тук, ще ви спестят усилия и време.

Многофункционалният уред за сухо и мокро почистване JIMMY PW11 Pro Max 5-in-1 Cordless Vacuum & Washer се предлага сега изгодно за €499 след купон за отстъпка NNNPW11 в глобалния онлайн магазин Geekbuying. Това не е просто прахосмукачка, а уред, който съчетава всичко необходимо за цялостно сухо и мокро почистване на подовете и мебелите, с бързо изсушаване с горещ въздух. Благодарение на гъвкавия си дизайн, уредът може да се използва като класическа прахосмукачка, ръчна прахосмукачка и моп.

Работата с JIMMY PW11 Pro Max е лека и приятна, удоволствие за домакините

Този нов уред на JIMMY има модерен и функционален дизайн в сиви и сребристи нюанси, създава усещане за стабилност и устойчивост. В централната част разположени моторът, въздухозаборникът и циклонният филтър. Всмуканият въздух напуска корпуса през вентилационните отвори отляво и отдясно. Това е интелигентно решение, тъй като потребителят не се обдухва и мръсотията на пода не се разбърква. От долната страна има щифтов конектор, който се използва за свързване на удължителната тръба.

В горната част на моторния блок на JIMMY PW11 Pro Max e разположена удобна D-образна дръжка с два бутона за управление, които са лесно достъпни по време на работа. Първият стартира и спира уреда. Вторият служи за смяна на режима. На дръжката има и трети бутон, който се използва за вакуумно мопване и пръскана на пода с вода. Четвърти бутон в предната част на уреда отваря капака на контейнера за прах, за да се изхвърли събраното съдържание в кофата за боклук.

JIMMY PW11 Pro Max мете, изсмуква праха, мие и подсушава – всичко в едно

Прави впечатление и практичният LED дисплей на моторния блок, който показва информация за важни параметри като състояние на батерията. Синя или червена лента показва степента на замърсяване на пода. Тук се визуализират и съобщения за състоянието на уреда.

Системата за почистване на JIMMY PW11 Pro Max e разделена на на две части. Резервоарът за мръсна вода, който има филтър за твърди частици, е разположен отпред. Почистващата ролка е разположена от долната страна. Резервоарът за прясна вода се намира отгоре. Това конструктивно решение на производителя прави дизайна много тънък.

Гъвкавият дизайн на JIMMY PW11 Pro Max позволява лесно почистване и под мебелите

В предната част на ролковия модул има дюза, която пръска пода с влага. Двете почистващи ролки също се навлажняват. Те се въртят в противоположни посоки, за да отстранят и най-упоритите замърсявания.

JIMMY PW11 Pro Max идва в комплект с практична базова станция. Не е необходимо да инсталирате стенна скоба, за да „паркирате” уреда след употреба. Базовата станция не само зарежда прахосмукачката, но и съхранява приставките, двете почистващи ролки, приложения почистващ препарат и гумената четка за поддръжка.

Нещо повече, базата позволява на двете ролки да се почистят от остатъчната мръсотия, като се използват сребърни йони за убиване на бактериите. След като почистването приключи, вграденият вентилатор изсушава почистващите ролки с топъл въздух.

LED екранът на JIMMY PW11 Pro Max показва информация за важните параметри и състоянието

Когато използвате уреда като ръчна прахосмукачка, имате избор от две нива на мощност. Докато първото ниво е подходящо за твърди подове, второто е идеално за килими. Предвидено е и трето ниво, когато уредът е настроен на пълноценна прахосмукачка.

Има също „автоматичен” режим, който използва сензора за прах на основната четка и автоматично регулира мощността, според степента на замърсяване, което е особено полезно при променящи се повърхности и степени на замърсяване.

JIMMY PW11 Pro Max е оборудвана с мощен мотор 460W, който постига всмукателна мощност от 110AW/21000 Pa – достатъчно за ефективно отстраняване на прах и мръсотия както от твърди подове, така и от килими. Ефективното химическо почистване не се дължи само на високата производителност, но и на дизайна на почистващия модул. Прах, косми и други частици се събират ефективно.

Автоматичният режим на JIMMY PW11 Pro Max регулира мощността според замърсяването

Акцент в този уред е функцията за мокро почистване. PW11 Pro Max може да събира разляти течности и ефективно да премахва петна от твърди подове. Ролките се подпомагат от автоматично пръскане на вода, която се нанася равномерно върху пода. Опцията за ръчно пръскане на допълнителна вода осигурява контрол върху почистването. Като цяло, ролките оставят пода равномерно влажен и старателно почистен.

Тялото на прахосмукачката е леко и лесно за боравене – тежи само около 1,5 кг, но в конфигурация с моп достига 4,6 кг. JIMMY PW11 Pro Max се движи без усилие по пода, благодарение на задвижващата опора на ролките. Трябва да се подчертае и гъвкавостта – PW11 Pro Max може да се положи легнала, което улеснява почистване под мебели, нещо все още рядко срещано при вакуумните прахосмукачки. Ергономично проектираната дръжка и лесните за достигане контроли допринасят за лесното боравене дори и от неопитни потребители.

PW11 Pro Max идва с шестклетъчна батерия с капацитет 4600 mAh, която трябва да осигури до 80 минути време за работа. Разбира се, това е при щадящо използване на уреда – ръчна прахосмукачка с най-слабата настройка. При пълноценно използване времето за работа е 40 минути, както коректно е посочил производителят в спецификациите на уреда.

Пълното зареждане на батерията с капацитет 4600 mAh отнема около 4-5 часа. За по-големи жилищни площи или по-интензивни сесии на почистване може би е разумно да купите допълнителна батерия.

В заключение, JIMMY PW11 Pro Max е практичен комбиниран уред за цялостно почистване. Той съчетава удобна ръчна вакуумна прахосмукачка с класическа безжична прахосмукачка и моп. Благодарение на модулния подход е лесно да превключвате между различните сценарии на използване. Външният вид е привлекателен, а качеството на изработка и дизайнът гарантират издръжливост.

JIMMY PW11 Pro Max се доставя в комплект с приставки за различни случаи на употреба

Сменяемата батерия също носи точки на този уред. Като цяло, моделът постига добри резултати и почиства ефективно. А цената за такъв клас уред е много конкурентна. Комплектът включва ролка за пода с двойна четка, ролка с четка за килими с метална тръба, електрическа глава за матрак, инструмент за тапицерия и инструмент за пролуки.

Можете да купите прахосмукачката тук: JIMMY PW11 Pro Max 5-in-1 Cordless Vacuum & Washer – за €499 след купон за отстъпка NNNPW11 в глобалния онлайн магазин Geekbuying и доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар