ILIFE H50 – безжична прахосмукачка на „убийствена” цена от €65

Ръчната прахосмукачка ILIFE H50 е ергономичен уред, удобен за носене

Ръчните безжични прахосмукачки са облекчение за всяко домакинство. Те са удобни, тъй като елиминират кабелите, и ефективни в почистването, давайки по-голяма свобода на потребителя. Представяме ви една такава прахосмукачка на изключително привлекателна цена.

Компактният модел ILIFE H50 впечатлява с някои характеристики за цената си от само $65 с купон за отстъпка 7QL63CU в глобалния онлайн магазин Geekbuying, който доставя прахосмукачката безплатно за купувачите от своя европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Ръчната прахосмукачка ILIFE H50 е истинско облекчение за всяка домакиня

ILIFE H50 работи в два режима – стандартен с всмукателна мощност 7Kpa и максимален 10Kpa. Тази безжична прахосмукачка се справя с прах, косми, остатъци от храна и други замърсявания по пода и мебелите. Подходяща е също за почистване на седалките и интериора на колата, на пердета и дори на корпуса на лаптопа.

ILIFE H50 се справя с прах, косми, остатъци от храна и други замърсявания

Моделът е оборудван с всмукателна дюза 2-в-1 и доста голяма кутия за прах с обем 1,2 л – два пъти по-голяма от обикновените, което ще ви спести твърде честото и досадно изхвърляне на боклука от прахосмукачката. За максимално удобство, кутията се изпразва с едно просто докосване на бутон, без да се цапате с прах и други събрани отпадъци.

ILIFE H50 е проектирана като ергономичен уред, удобен за ползване, без да уморява ръката дори при продължително почистване. Лека е – тежи около 2,4 кг, а спусъкът е разположен удобно в горния ъгъл на дръжката, като същевременно дизайнът предотвратява случайно включване на прахосмукачката.

Изпразването на боклука е изключително лесно, без да се цапате

Главата с четката е доста гъвкава, може да се завърта под ъгъл до 90 градуса, което улеснява почистването около крачетата на мебели и столове. Освен това четката е оборудвана с LED осветителна лампа за почистване в тъмна среда, като например под леглото и дивана. Допълнително удобство е лесната замяна на батерията.

ILIFE H50 разполага с високоефективна 6-клетъчна литиево-йонна батерия с голям капацитет от 2200mAh. Благодарение на нея, прахосмукачката може да работи в продължение на 40 минути с едно зареждане, при постоянно мощно засмукване. На практика, това е достатъчно за почистване на площ до 200 кв.м.

ILIFE H50 почиства подове, мебели, пердета, седалките в колата и дори компютри

Ръчната прахосмукачка е и удобна за съхранение. Тя може да стои окачена на стената или сгъната на пода, заемайки малко място, благодарение на конструкцията, която позволява отделяне на дългата тръба. Не на последно място, практична е и възможността за измиване с вода на филтъра.

ILIFE H50 е удобна за съхранение – на стена и сгъната в компактен вид

Можете да купите прахосмукачката тук: ILIFE H50 Cordless Handheld Vacuum Cleaner – за $65 с купон за отстъпка 7QL63CU (въвежда се при поръчката) от Geekbuying, с безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар