Две страхотни Roborock прахосмукачки – с отстъпки

Интелигентите прахосмукачки на Roborock са мечтан уред за почистване на всеки дом

Този месец онлайн магазинът Geekbuying отбелязва своята 11-та годишнина с големи отстъпки на едни от най-търсените продукти. Такива са култовите прахосмукачки Roborock.

Два модела Roborock грабват вниманието с изгодни цени в промоцията на Geekbuying. Това са моделите Roborock S8 и Roborock S7 Pro Ultra. Ето какво ще получите за парите си, избирайки тези модели:

Roborock S8

Роботизираната прахосмукачка Roborock S8 се появи съвсем скоро на пазара в Европа. Това е базовият модел от серията S8, който се доставя с компактна станция за зареждане и някои практични приспособления като моп за закрепване към уреда и протектор за пода.

Roborock S8 събира педантично отпадъците и от твърдата настилка, и от килима

С височината малко под 10 см, S8 може да влиза безпроблемно под мебелите за педантично почистване. Една от най-важните характеристики е DuoRollers – две големи гумени ролки отдолу, които се въртят в противоположни посоки и при всмукателна мощност от цели 6000 Pa значително повишават производителността на Roborock S8.

Почистващият робот засмуква както най-финия прах, така и някои по-едри частици по пода. Странична четка избутва боклука към смукателния отвор и оттам към кутията за прах с обем 400 мл, а резервоарът за вода е 300 мл. Модерната система за почистване VibroRise вибрира 3000 пъти в минута и успява да премахне дори леко засъхнала мръсотия от пода.

Roborock S8 има доста голяма всмукателна мощност – до 6000 Pa

Roborock S8 е интелигентен уред – използва ултразвук, за да определи дали в момента е върху килим или гладка настилка и да се самонастрои, например, като повдигне мопа с 5 мм и така да избегне намокрянето на килима. Прахосмукачката работи доста тихо.

С помощта на технология за лазерна навигация (LiDAR) роботът разпознава заобикалящата го среда, създава виртуални карти и навигира в жилището. Roborock S8 съумява да избегне препятствия, като ги заобикаля, използвайки 3D светлина и технология за инфрачервени изображения.

Картите, които изготвя Roborock S8, правят почистването много по-интелигентно

Роботът се настройва от мобилно приложение, вкл. ниво на всмукателна мощност, интензивност на почистване и предпочитан маршрут. Можете да изберете също дали роботът да почиства само с прахосмукачка или да активира и мопа, дали да почиства цялото ниво или само да се фокусира върху отделни стаи/зони.

Ако търсите прахосмукачка робот с моп, която е производителна и ефективна, на добра цена, Roborock S8 е подходящ избор. Можете да купите прахосмукачката тук: Roborock S8 Robot Vacuum Cleaner – за €502,26 след купон за отстъпка GKB11ANNI1. Ако платите с PayPal ще получите още $15 отстъпка и крайната цена става €488,24. Доставката е безплатна, от европейски склад, в рамките на няколко работни дни.

Roborock S7 Pro Ultta

Вторият модел, който представяме днес, е Roborock S7 Pro Ultra, считана за една от най-добрите роботизирани прахосмукачки, предлагани на пазара в момента. Не случайно моделът се нарича “ултра” – това е интелигентен, ефективен и издръжлив уред за сухо и мокро почистване, който е оборудван с функции на изкуствен интелект и специална станция за изпразване на събрания боклук.

Roborock S7 Pro Ultra се доставя в комплект с базова станция, която облекчава домакините

S7 Pro Ultra може сама да изцежда кърпата за почистване, а използваната вода автоматично се изсмуква от прахосмукачката и се съхранява в контейнера за мръсна вода на придружаващата станция. Единствено ще ви се налага да сменяте веднъж на месец и половина торбата с боклук в станцията, да изпразните резервоара за мръсна вода и да налеете чиста вода.

Roborock S7 Pro Ultra е способна да премахне дори упорити замърсявания от пода

Роботът автоматично разпознава подовите настилки и сам задейства съответните технологии за почистване. Например, когато открие килим, Roborock S7 Pro Ultra активира почистване с кърпа. Специална система VibraRise с 3000 вибрации в минута позволява на прахосмукачката да премахне дори засъхнала мръсотия.

Роботът има голяма всмукателна мощност – до 5100 Pa, като за най-упоритите замърсявания е предвиден режим Max+. За кухнята пък е налична функция за рутинно почистване след готвене, която се активира с едно щракване.

Управлението на Roborock S7 Pro Ultra е лесно и приятно с мобилно приложение

Някои конструктивни особености също правят впечатление. Сред тях е здравата гумена четка, която е разположена много близо до пода, което подобрява почистването. Освен това Roborock S7 Pro Ultra не допуска заплитане на косми от домашни любимци в четката.

При изразходване на батерията с капацитет 5200 mAh, прахосмукачката автоматично се връща до зарядната станция, презарежда се и продължава да чисти от мястото, където е прекъснала работата си. Тя знае по всяко време къде се намира, дори когато почиства многоетажни жилища. За това помага една от най-усъвършенстваните системи в света за сканиране и навигация, с които е оборудвана S7 Pro Ultra.

Когато Roborock S7 Pro Ultra се грижи за чистотата у дома, всички са щастливи

Разбира се, интересни са и опциите за управление с мобилно приложение. Можете да задавате стаи и различни зони за почистване, да изграждате виртуални стени и забранени зони. Полезна смарт функция е управлението с гласови команди чрез Google Assistant. Нещо повече, S7 Pro Ultra постоянно се учи и усъвършенства, за да стане по-ефективна в почистването.

В заключение, този почистващ робот напълно оправдава суперлативите за него. Можете да го купите тук: Roborock S7 Pro Ultra Vacuum Cleaner – за €772,26 след купон за отстъпка GKB11ANNI1. При плащане с PayPal ще получите още $15 отстъпка за крайна цена от €758,24. Доставката е безплатна, от европейски склад, в рамките на няколко работни дни.

Коментар