OPSWAT Metadefender Client – сканира и открива вируси

OPSWAT Metadefender Client е портативен софтуер, който проверява системата с множество антивирусни енджини

Софтуерният инструмент OPSWAT Metadefender Client е способен да открива потенциални заплахи за сигурността, като използва множество антивирусни енджини и помага на потребителите да се справят с познатите уязвимости.

OPSWAT Metadefender Client се явява допълнително средство към основния антивирус, което сканира за заплахи цялата система, използвайки множество популярни антивирусни енджини.

Едно от предимствата на софтуера е неговата портативност, което означава, че можете да го носите със себе си като персонален скенер на USB флашка и да го ползвате на всеки компютър. Програмата не изисква инсталиране и не променя регистрите по време на работа.

Сканирането започва веднага щом пуснете приложението, а резултатите се генерират в реално време. Задължително е да имате интернет връзка, тъй като OPSWAT Metadefender Client изпраща файловете за сканиране към популярни антивирусни енджини (над 40).

Програмата дава отчет за активните процеси, инфектираните файлове, IP връзките, локалния антималуер и пропуснатите файлове. OPSWAT Metadefender Client сканира целия компютър и не предлага възможност за проверка само на специфични места от системата. Отчетите могат да се съхранят в PDF или TXT файлове.

Даунлоуд: OPSWAT Metadefender Client

Коментар