Passcape Outlook Password Recovery – възстановява пароли

Passcape Outlook Password Recovery включва четири режима за възстановяване на пароли, всеки от които използва различен подход

Както подсказва името му, софтуерът Passcape Outlook Password Recovery помага при възстановяване на забравени пароли за различни Outlook акаунти и файлове. Приложението е лесно за използване и поддържа популярните имейл протоколи SMTP, POP3, IMAP и HTTPMAIL, както и PST файлове.

Когато работите с множество Microsoft Office Outlook акаунти и файлове, може да изпитате затруднения в боравенето с голям брой пароли и често ще се случва да ги забравите. Тук на помощ идва Passcape Outlook Password Recovery с възможностите си за възстановяване на паролите.

Приложението се отличава с олекотен интерфейс, който в зависимост от избрания метод на възстановяване, предлага опростен в една или друга степен помощник (wizard). Виртуалният асистент ще помогне дори на начинаещи потребители да възстановяват с лекота забравените пароли.

Предвидени са четири режима за възстановяване, всеки от които използва различен подход и дава различни резултати: автоматичен (възстановява пароли от текущия акаунт), ръчен (възстановява пароли от регистрите на операционната система), PST (възстановява пароли от персонална Outlook папка) и звездичка (извлича пароли, скрити в полетата със звездички).

За съхранение на възстановените пароли Passcape Outlook Password Recovery предлага модул за експорт, който поддържа файлови формати TXT, HTML и XLS. Разработчикът уточнява, че възстановените пароли може да се различават от оригиналните, поради криптиращите алгоритми на Outlook. Въпреки че не съдържат същата 32-битова контролна сума, възстановените пароли ще се приемат от Outlook при логване.

Даунлоуд: Passcape Outlook Password Recover

Коментар