LED мигли за предстоящия Хелоуин маскарад

Светодиодният аксесоар използва микроток и не се нагрява, твърди китайският производител

Хелоуин – маскарадът, който от англоезичния свят се пренесе и по нашите ширини, наближава, а заедно с това се активизират и търговците, които искат да извлекат полза от него с нестандартни приложения.

Китайски производител рекламира, например, LED мигли за момичетата, които придават атрактивни светлинни ефекти. Миниатюрните и безопасни, както се твърди, светодиоди имат 6 светлинни режима с динамичен и плавен ефект на превключване.

Светодиодният аксесоар използва микроток и не се нагрява, уверява доставчикът Eonjoy Lighting Co. Гъвкавият медицински кабел, който свързва миглите с контролера, е пригоден за очите и за по-удобно носене.

LED мигли за момичетата, които придават атрактивни светлинни ефекти

В допълнение, светлинните нишки са водонепроницаеми и предпазват от изтичане на електричество. Контролерът на LED миглите се закрепва чрез специален механизъм, така че да е лесен за достъп и управление.

Хелоуин e маскарад, който се провежда на 31 октомври най-вече в англоговорящите страни – Великобритания, Ирландия, Канада и САЩ. Началото си води от келтския езически ритуал Сауин и е един ден преди честването на католическия ден на Вси светии, пише Укипедия.

По традиция, на Хелоуин децата носят страшни костюми и тиквени фенери, обикалят съседите си, като искат бонбони и сладки с предупреждението, че ако не получат такива, ще им „изиграят номер”.

Коментар