Jaguar E-PACE „играе” в изкривена реалност

Крис Леброй представя Jaguar E-PACE в сюрреалистичен стил

Новият модел Jaguar E-PACE играе в серия от градски образи на „изкривена реалност”, създадени от дигиталния художник Крис Лаброй. Творбата отбелязва пускането на компактния динамичен SUV в Северна Америка.

Вдъхновен от закачливия характер на автомобила, Лаброй поставя E-PACE в серия от необичайни локации и сценарии. Наречена „Разместване”, поредицата от образи показва Детройт, известен със своето автомобилно наследство и място на днешния дебют на E-PACE в САЩ.

Лаброй, британски художник на триизмерни компютърно генерирани образи, работи с дизайнерския екип на Jaguar, воден от директора по дизайна Йън Калъм, за да създаде серията, която представя новия автомобил в естествената му среда – в сюрреалистичен стил.

Анимациите са вдъхновени от забавния и закачлив нов компактен SUV, с прякор „Jaguar Cub” (Ягуарчето)

„Разместване” преподрежда материалната култура, която ни заобикаля, по нови и неочаквани начини. E-PACE е съпоставен с различни предмети и пренесен в непредвидени сценарии, където обичайно не му е мястото. По тротоарите се появяват роботи и автомобили танцуват с блестящи топки в сюрреалистични ситуации, които пресъздават усещането за закачливост на E-PACE.

Jaguar пусна също и кратък филм, който проследява как дизайнерският екип е създал първия компактен динамичен SUV на марката. Две от ключовите теми в разработването на техните идеи са, че автомобилът трябва да има „характер” и „усещане за забавление”. Йън обяснява как тези идеи намират своята реализация и как са били вдъхновени от състезателното наследство на Jaguar.

Коментар