3D мапинг привлича вниманието на панаира

Щандът на Елпром Троян е сред най-атрактивните на Международния технически панаир в Пловдив

Уникални начини за представяне на своите продукти демонстрираха участници на Международния технически панаир, който се провежда тази седмица в Пловдив.

Щандът на „Елпром Троян”, например, съчетава продукти, мултимедия, 3D мапинг и аранжировки с цветя. Авангардната визия импонира на изделието, с което фирмата се бори за златен медал. Това е дигитален интерфейс, с чиято помощ се следят едновременно параметрите на 16 електромотора.

В експозициите на изложбата „Автосвят Пловдив” високите технологии също диктуват модата. Те присъстват във всички леки и товарни автомобили, автобуси, микробуси и специализирана техника. Изложбата демонстрира голямо разнообразие на асистиращи системи за по-безопасно и по-комфортно шофиране.

Състезателният болид от „Формула 1” грабна вниманието на посетителите на Международния технически панаир

Един от интересните експонати на изложбата „Аутотех” е гамата зарядни  станции  за електромобили за домашно и обществено ползване. Тя е разработена от „Елпром ЕМЗ” и също  кандидатства за златен медал.

Атракция на панаира в Пловдив е и болидът, участвал в състезания от „Формула 1”. Мощният автомобил е на щанда на фирма „Тексимп”, доставчик на металообработващи машини от световни марки. Сред тях е и Haas Automation, която има собствен отбор за „Формула 1”. Общото между болида и тези експонати са високите технологии, които са използвани за създаването им, поясниха от компанията.

Коментар