Стемо и SAP разкриват мощта на S/4 HANA

Последни иновации, технологични решения и истории на успеха ще представи софтуерната компания SAP заедно със свои партньори на първия по рода си у нас SAP Professional Day, който ще се проведе на 5 октомври в Арена Младост 4, София.

Дигиталната трансформация е основен приоритет за 96% от съвременните бизнес лидери, съобщава сайтът на събитието, позовавайки се на проучвания. Над 70% от световните транзакции стъпват върху SAP система, подчертават от компанията.

Професионалният форум е предназначен за мениджъри и ръководители на отдели от различните индустрии, специалисти в сферата на информационните технологии, SAP експерти и консултанти, уточниха от системния интегратор Стемо, платинен партньор на събитието.

Георги Тихов, управител на Стемо, ще участва в дискусионен панел, на който ще представи компанията и предлаганите от нея нови решения от SAP, в частност S/4 HANA. Това е следващо поколение ERP бизнес пакет, който работи интелигентно, в реално време и включва много нови възможности.

Системата S/4 HANA е специално разработена за т.нар. in-memory платформа на SAP и се явява цифровото ядро, което свързва компаниите с хората, бизнес мрежите, интернет на нещата (IoT), големите данни и др. С помощта на този софтуер клиентите получават пълен контрол и управление в реално време на бизнеса си.

Участниците в SAP Professional Day ще научат подробности за новите технологии и решения на SAP за трансформация и управление на бизнес процесите във всеки един сектор на индустрията. Програмата на събитието включва презентации и демонстрации, водени от международни и български лектори, а в края на деня участниците ще получат специален сертификат.