Movavi Photo Editor – подобрява снимките

С интелигентната комбинация от настройки можете да получите перфектната снимка

Лесната за използване програма Movavi Photo Editor ще ви позволи да правите базови операции с изображения, вкл. завъртане, изрязване и преоразмеряване, както и да настройвате качеството им чрез различни филтри.

Movavi Photo Editor ще ви спести ползването на сложен графичен редактор, когато се нуждаeте от изпълнение на прости операции като премахване на обекти от изображенията или настройка на графични параметри. Можете да правите това от опростения и дружелюбен потребителски интерфейс на приложението, в който всички опции и функции са достъпни с един клик.

За да ви улесни още повече, програмата поддържа изскачащи съобщения с кратко описание на бутоните и техните функции, които се показват всеки път при избор на нов инструмент. И ако това не е достатъчно, можете да ползвате помощната секция с подробни инструкции.

С помощта на Movavi Photo Editor премахването на нежелани обекти от дадено изображение е улеснено максимално. Просто избирате област със същия цвят чрез инструмента Magic Wand, очертавате обекта с инструмента Lasso и след това го изтривате с Еraser. В допълнение, можете да клонирате обекти или да заместите цяла област от изображението, да изрежете снимката, да я преобърнете или завъртите.

Освен премахване на обекти, приложението позволява лесна настройка на параметри на изображенията като яркост, контраст, наситеност, нюанс, температура, експозиция, гама, акценти и сенки. С интелигентната комбинация от настройки можете да получите перфектната снимка.

Даунлоуд: Movavi Photo Editor

Коментар