NEJE DK-8-KZ – мини USB принтер за лазерно гравиране

NEJE DK-8-KZ е компактен USB принтер за лазерно гравиране, съвместим с операционни системи Windows

Принтерите все по-често се използват отвъд традиционните им приложения като печатането на документи и това е една от водещите тенденции на пазара в последните години. Тези устройства вече намират приложение в най-различни сфери – от индустриалното производство и строителството до домашните приложения, например за печат на играчки и други предмети. Както при всяка нова технология, цените – първоначално високи – започват да падат и новите хай-тек устройства стават достъпни за масовия потребител.

Гравирането е една нова ниша за приложение на принтерите. NEJE DK-8-KZ, който ви представяме днес, е устройство, създадено за тази цел. Това е мини лазерен принтер с USB интерфейс, който се предлага на цена под 70 долара в момента от онлайн магазина Tomtop. Компактен и лек, принтерът се свързва към РС или лаптоп и може да се ползва подобно на всяко друго периферно устройство.

Тази иновативна машина за  DIY (“направи си сам”) лазерно гравиране с функция за дърворезба е по-практична от обикновената гравираща машина. Използва регулируема глава със син лазер и гравира изделия от различни материали, вкл. махагон, бамбук, хартия, слонова кост, кожа, пластмаса, PCBA и др. Чифт защитни очила предпазва очите на потребителя от въздействието на лазера.

NELE DK-8-KZ работи с различни материали, вкл. махагон, бамбук, хартия, слонова кост, кожа, пластмаса и др.

Моделът е направен от акрил, алуминий и неръждаема стомана и се отличава с високи точност и стабилност. Управлява се лесно, като може да се ползвана и офлайн, без да е свързан към компютър. Достатъчно е да съхраните предварително изображенията за отпечатване в машината и да свържете двата USB порта към захранване, след което можете да стартирате операциите с един бутон.

NEJE DK-8-KZ печата от изображения във формат JPG и с разделителна способност 512х512 пиксела на работна площ 38х38 мм. Машината им мощност 1000 миливата, а дължината на лазерната вълна е 405 нм. Работи с компютри под управление на операционни системи Wndows, вкл. XP и версии 7, 8 и 10.

В момента мини лазерният принтер за гравиране NEJE DK-8-KZ се предлага на цена от $68,99, при обявена регулярна цена от $115,49, или с отстъпка от 41%. Устройството има размери 16х14,5х19 см и тежи 976 грама. Комплектът включва самия принтер, защитни очила, USB кабел, CD с инструкции, ръководство за потребителя и помощни инструменти и принадлежности. Tomtop доставя принтера безплатно до купувачите.

Коментари по темата: „NEJE DK-8-KZ – мини USB принтер за лазерно гравиране”

добавете коментар...

  1. Виктория Деянова

    Здравей те имате ли я още в наличност,за колко време пристига машината,каква е цената в момента и как да поръчам И как ще пристигне. Благодаря Ви

  2. Мая

    Здравейте! За колко време ще пристигне машината?

Коментар