T331 HiFi MP3/MP4 Player – плейър, диктофон и радио

Плейърът T331 HiFi MP3/MP4 Player е изпълнен в стилен черен дизайн

Смартфоните промениха навиците на много потребители, когато става въпрос за слушане на музика, снимки или гледане на видео. Всички тези възможности са налични в мобилните устройства, при това с много добро качество. Но на пазара все още има място както за компактните цифрови фотоапарати, така и за музикалните плейъри – някои хора ги предпочитат, било то по навик, или заради по-доброто качество.

T331 HiFi MP3/MP4 Player е достъпен цифров музикален плейър, с възможност за запис, възпроизвеждане на видео, с FM радио, функция за е-книги и аларма. Това са привлекателни възможности за цена от около 25 долара, като се има предвид, че моделът е позициониран като плейър с HiFi звук, без загуба на качество.

Стилен, в черен цвят, този плейър поддържа аудио формати FLAC, MP3, APE и WMA. Разполага с 8GB вградена памет, но ако тя не е достатъчна, можете да се възползвате от възможността за разширение с карти памет до 128GB.

Вградената литиево-йонна батерия с капацитет 200 мАч осигурява от 4 до 6 часа възпроизвеждане на музика и може да поддържа устройството в стендбай режим до 80 часа. За зареждане на батерията са необходими 1-1,5 часа. Плейърът предоставя 3,5-мм аудио жак за слушалки и USB порт за зареждане и прехвърляне на файлове от други устройства.

T331 HiFi MP3/MP4 Player се предлага на цена от $25,06 в онлайн магазина GearBest, а доставката оскъпява устройството с $1,24. Плейърът има размери 8,88×4,09×0,89 см и тежи 100 грама. В комплекта са включени USB кабел и ръководство за потребителя.