Bugssafe Total Security – пази от малуер, оптимизира

Bugssafe Total Security е комплексно решение за сигурност, с три режима на сканиране

Програмата Bugssafe Total Security не само предпазва компютъра от вируси и злонамерен софтуер, но също така включва средства за подобряване на цялостната производителност на РС-то, както и някои други функции.

Този защитен софтуер се явява ефективен инструмент срещу заплахи като малуер и спайуер. В допълнение, програмата предлага функции за оптимизация, изтриване на файлове, управление на стартиращите процеси и модул за родителски контрол.

Bugssafe Total Security е комплексно решение за сигурност, с три режима на сканиране – бързо, цялостно и избирателно, както и с възможност за планирани проверки на системата. След сканирането, програмата извежда в отделен раздел всички открити заплахи, организирани в три категории – активни, под карантина и изключения.

Програмата защитава и в реално време, като блокира злонамерените процеси, както и подозрителните файлове преди да проникнат в компютъра. Нещо повече, можете да създавате мрежови правила.

В допълнение, Bugssafe Total Security включва модул за родителски контрол, който позволява задаване на ограничения за достъп на децата до неподходящо съдържание, вкл. залагания, порнография и други категории.

Bugssafe Total Security предоставя също допълнителни инструменти като системен оптимизатор и мениджър на стартиращите процеси, използването на които разтоварва компютъра от излишни файлове и програми и възстановява първоначалната му производителност.

Коментар