Пад за безжично зареждане предпазва от прегряване

Adata CW0050 предотвратява загуба на енергия и най-вече се намалява рискът от прегряване.

Подложка за безжично зареждане, която работи с всички видове смартфони, може да ги предпазва от прегряване, регистрирайки нежелани метални обекти наоколо. CW0050 е разработка на Adata и се отличава с минималистичен дизайн.

Поставката за безжично зареждане е с дебелина само 6 мм и е съвместима с iOS и Android-базирани телефони. Падът има Qi сертификат от WPC (Wireless Power Consortium), удобна система за зареждане с неутрална ориентация и минималистичен дизайн.

CW0050 разполага със система за отчитане на наличието на т. нар. чужди метални предмети (Foreign Object Detection) по повърхността си. Това означава, че подложката-зарядно ще преустанови процеса на подаване на захранване при наличието на такъв обект между себе си и смартфона. По този начин се предотвратява загуба на енергия и най-вече се намалява рискът от прегряване.

Зареждащият пад използва висококачествени чипове и има защита срещу прегряване, разреждане или свръхзаряд, късо съединение, ниско напрежение и др. CW0050 отговаря на най-строгите Qi сертификати. Производителността му не зависи от време, температура и напрежение.

Коментар