SecureAPlus – пази от локални и онлайн заплахи

Програмата SecureAPlus осигурява защита на няколко нива срещу почти всички типове заплахи

SecureAPlus се явява софтуер за защита на компютъра от всеки вид локална или онлайн заплаха, като сканира постоянно файловата система за опасни файлове.

След като определите ръчно колко системни ресурси сте готови да пожертвате, за да поддържате скенера във фонов режим, инструментът може ефективно да оптимизира процеса за всяка конкретна система.

Предвиден е режим за поддържане на бял списък, в който добавяте доверени програми, извън обсега на антивируса. Можете да се възползвате също от интерактивен и заключен режим, в зависимост от това колко сигурен искате да бъде компютърът ви.

При интерактивния режим програмата показва известия всеки път, когато дадено приложение не е в доверения списък и се опитва да модифицира файловата система. Режимът на заключване автоматично блокира такива заявки, без да ви уведомява.

Въпреки че SecureAPlus включва офлайн антивирусен енджин за сканиране на дисковете, не можете да сте сигурни, че програмата ще се справи с всяка заплаха. Ето защо SecureAPlus предлага като допълнителен защитен слой върху съществуващите модули онлайн скенер, който проверява подозрителни файлове, ползвайки други антивирусни енджини.

За да постигне това, SecureAPlus използва своите облачни възможности и качва съмнителните елементи на специални сървъри, където файловете се изследват внимателно от различни антивирусни програми. Тъй като операциите се изпълняват на онлайн сървъри, производителността на локалната система остава незасегната.

Като цяло, SecureAPlus осигурява надеждна защита на няколко нива срещу почти всеки тип заплахи, благодарение на ефективния антивирусен енджин и интегрирания онлайн скенер.

Даунлоуд: SecureAPlus

Коментар