Quick Heal Internet Security – пази от всякакви заплахи

Quick Heal Internet Security се явява надеждно, комплексно решение срещу вируси, спайуер, спам и други типове заплахи

Софтуерът за сигурност Quick Heal Internet Security е предназначен да защитава файловете и папките в компютъра от вируси, спайуер и други типове заплахи. В допълнение, програмата проверява е-пощата за спам и потенциално опасни прикачени файлове.

Антивирусният компонент може да извършва пълно сканиране на системата или само на избрани от потребителя папки. Предвидени са също така опции за сканиране на заредени в паметта програми и на компютъра при първото рестартиране с цел предотвратяване на вирусна атака.

Quick Heal Internet Security поддържа още сканиране по график, вкл. на определени области от диска на компютъра. Поддържането на списък с изключения може да намали времето за сканиране.

Имейл скенерът блокира потенциално опасни прикачени файлове или файлове с разширения, избрани от потребителите. Този компонент може да блокира и всички прикачени файлове за най-висока сигурност. Софтуерът автоматично открива програми, които искат да изпращат имейли, и иска съгласие от потребителя.

Quick Heal Internet Security включва също защитна стена (firewall), както и средства за защита от фишинг. Предвидена е и възможност за родителски контрол, с цел ограничаване достъпа на децата до определени уеб сайтове.

Приложението разполага и с някои допълнителни инструменти, вкл. за защита срещу инфекции от USB дискове и за създаване на спешен диск за изчистване на заразени компютри. Можете да ползвате този софтуер и за възстановяване на оригиналните настройки на Internet Explorer и изчистване на следите от сърфиране за множество приложения.

Даунлоуд: Quick Heal Internet Security (тестова версия)

Коментар