Intelligent Power Adapter – зарядно с 10 USB порта плюс безжично

С това устройство можете да зареждате всичките си телефони, таблети, плейъри и други джаджи

Повечето потребители днес разполагат с множество електронни устройства, които често се нуждаят от презареждане на батериите – смартфони, таблети, камери, плейъри и др. Понякога контактите не достигат, но за щастие има и други решения…

Интересен и полезен продукт се предлага от онлайн магазина GearBest на достъпна цена от около 26 долара. Устройството 10xUSB Port Intelligent Wireless Fast Power Adapter комбинира, както показва наименованието му, 10 USB порта за зареждане и подложка за безжично зареждане, за да отговори на всички възникнали нужди.

Дизайнът на устройството е сгъваем, не се излъчва радиация, уверява производителят

На изхода на тази джаджа имате 5V/8.2A, предвидена е защита от пренапрежение, свръхток и превишени температури, както и интелигентна идентификация на смартфоните за по-ефективното им зареждане.

Дизайнът на устройството е не-радиационен и безопасен за здравето, твърди производителят. Освен това многофункционалното зарядно може да се сгъва за по-удобно пренасяне. Захранващият кабел има дължина 1,50 метра.

10xUSB Port Intelligent Wireless Fast Power Adapter може да се купи за $25,99 от онлайн магазина GearBest, а доставката до България ще струва още $1,94. Адаптерът с 10 USB порта има размери 7,00×7,00×8,50 см и тежи 373 грама. В комплекта са включени още захранващият кабел и безжичното зарядно.

Коментар