Засилен интерес към Salesforce от бизнеса у нас

Дигиталната трансформация и как се постига тя с помощта на CRM бе основна тема на срещите на български компании с представители на Salesforce и Некст Консулт

Над 70 компании посетиха събитията на Salesforce – водещ доставчик в света на облачни услуги за бизнеса – и Некст Консулт, златен партньор на американската корпорация у нас, в градовете Пловдив, Стара Загора и Варна.

Какво означава дигитална трансформация и как се постига тя с помощта на CRM решение номер едно в света разказа Станислава Атанасова – мениджър „Продажби” за Югоизточна Европа, Русия и Украйна в Salesforce, която бе гост на всички срещи с бизнеса в страната.

Участниците на срещите в Пловдив, Стара Загора и Варна научиха от „първа ръка” за новите тенденции и най-добрите практики и техники по продажби, клиентски пътешествия, дигитализация на бизнеса, както и истински истории на български компании, успели да постигнат дигитална трансформация с помощта на Некст Консулт и Salesforce.

В последните 11 години Salesforce неизменно е най-доброто CRM решение, според всички доклади на анализаторските компании. Това е и най-иновативната и най-бързорастяща софтуерна компания в света, според Forbes, Fortune, IDC и други авторитетни източници.

Срещите в страната последваха годишната Salesforce конференция у нас през март, на която Некст Консулт и мениджъри от американската компания представиха новостите и световните тенденции при управлението на взаимоотношенията с клиенти.