eScan Internet Security Suite – пази от вируси и уеб заплахи

eScan Internet Security Suite има добре организиран интерфейс и включва различни инструменти за защита

Програмата eScan Internet Security Suite се явява комплексно решение за защита от различни типове заплахи за сигурността. Добре организираният интерфейс предоставя достъп до множество инструменти – File Anti-Virus, Mail Anti-Virus, Anti-Spam, Web Protection, Firewall, Endpoint Security и Privacy Control.

С помощта на този софтуер можете да сканирате файловете за вируси и малуер, както и да задавате различни опции за сканиране – например, автоматично действие в случай на откриване на вируси (докладване, бекъп на файловете преди дезинфекция, поставяне в карантина или изтриване), сканиране на преносими локални или мрежови дискове и др.

В допълнение, можете да съхраните докладваните файлове, да откажете достъп на изпълними файлове през мрежата или от USB дискове, да защитите файловете от модификации или изтриване.

eScan Internet Security ви позволява също да сканиране съдържанието на електронната поща в реално време и да блокирате спама (нежеланата поща), да разрешавате уеб защита в зависимост от профила (възрастен, тийнейджър), да конфигурирате защитна стена, както и сигурност на крайната точка (приложения и USB контрол).

Нещо повече, можете да защитите с парола достъпа до eScan Internet Security, да сканирате паметта, регистрите и услугите, да планирате сканиране, да създадете eScan Rescue ISO имидж файл, да разглеждате логове, да разрешите функцията за автоматичен бекъп и възстановяване, гейминг режима и използването на виртуална клавиатура.

Даунлоуд (пробна версия): eScan Internet Security

Коментар