Adata с нови гейминг продукти и памети на IFA 2018

XPG SPECTRIX D80 на Adata е първата в света RGB DDR4 памет с хибридна охлаждаща система

Тайванският производител Adata е сред участниците в тазгодишното изложение за потребителска електроника IFA 2018 в Берлин (31 август – 5 септември) и ще покаже редица нови продукти в областта на гейминг оборудването и DDR4 паметите.

XPG брандът ще бъде представен от SPECTRIX D80 – първата в света RGB DDR4 оперативна памет с хибридна охлаждаща система, която разполага с радиатор, който използва непроводима течност за по-бързо разсейване на топлината в комбинация с алуминиев радиатор и термично охлаждане.

Друг интересен продукт е модул памет SPECTRIX D41 DDR4 RGB с поддръжка на Intel X299 2666 MHz, Intel Extreme Memory Profile (XMP) 2.0 и AMD AM4/Ryzen. От компанията акцентират върху високата производителност и забележителните скорости с оперативна честота, варираща от 2660 MHz до над 4600 MHz. Модулът разполага със специално разработен радиатор и 10-слойна платка и ще се предлага с доживотна гаранция.

На щанда на Adata посетителите ще видят и аудио аксесоари за гейминг като слушалки за глава и усилвател със 7.1 съраунд звук, RGB  гейминг клавиатура и мишка и няколко високоскоростни PCIe SSD диска, вкл. SX6000 Pro и GAMMIX S5 SSD, който предлага на PC ентусиастите алтернатива на SATA SSD дисковете, при това с неколкократно по-висока скорост.

Сред останалите нови продукти, които Adata ще представи на IFA 2008, са 512GB microSDXC карта памет, отговаряща на А1 стандарта, и външен хард диск с каацитет от 5TB и IP68 защита от удари, прах и вода.

Коментар