Три велосипеда на цени от 90 евро в Lightinthebox

Велосипеди с до 80% отстъпка се предлагат в онлайн магазина Lightinthebox

В търсене на по-екологичен и икономичен начин на живот, както и за спорт, все повече хора прибягват до използване на велосипеди – и това не е само младежко увлечение, а набираща популярност практика за хора от всички възрасти. Изборът на колела е огромен, а диапазонът на цените – също…

Широко разнообразие от велосипеди са налични за покупки на намалени (с до 80%) цени в глобалния онлайн магазин Lightinthebox в рамките на кампания по изчистване на складови наличности. Прилични велосипеди за планинско колоездене се предлагат, например, за около 90 евро. Налични са и сгъваеми, многофункционални модели на достъпни цени.

На изключителна цена от 89,99 долара се предлага този велосипед

Атрактивно предложение е планинският велосипед с 21 скорости, алуминиева конструкция и две дискови спирачки. Моделът е подходящ за ездачи с височина от 155 до 180 см и тегло до 150 кг, както мъже, така и жени. Размерът на предното колело е 20-инча. Този Mountain Bike се предлага в момента на цена от €88,99 (88% отстъпка) до изчистване на складовите наличности.

Заякчен велосипед, направен от въглеродна стомана и сплав от алуминий

Друг планински велосипед с 21 скорости и 26-инчово колело струва доста по-скъпо. Този модел е много як – направен от въглеродна стомана и алуминиева сплав и също има два спирачни диска. Подходящ е за ездачи с тегло до 125 кг и височина 155-185 см, а самият велосипед е дълъг 171 см. Стоманеният Muntain Buke се продава на цена от €253,64 (43% отстъпка) до изчерпване на складовите наличности.

Сгъваемият велосипед с три колела е предназначен за майките

Интересна функционалност предлага сгъваем велосипед с три колела, който лесно се пренася в багажника на колата и е подходящ за возене на деца от 2 до 5 години. Моделът има 16-инчово колело, дискова спирачка и е направен от стомана и алуминиева сплав. Folding Bike, предназначен за майки, се предлага в момента за €295,92 (76% отстъпка) до изчерпване на складовите наличности.

Коментар