Colorfly C10 – джобен Hi-Fi музикален плейър с изискан стил

Луксозният плейър Colorfly C10 е атрактивен подарък за наближаващите празници

Макар че всеки смартфон днес има вграден музикален плейър, качеството в повечето случаи не е това, което очакват меломаните. Самостоятелен Hi-Fi плейър често е предпочитаното устройство от музикалните фенове.

С уникален дизайн и първокласно аудио, Colorfly C10 Music Player, предлаган в онлайн магазина Cafago за 99 евро, е атрактивен подарък за наближаващите празници. Обвит в „черупка“ от сандалово дърво, плейърът грабва вниманието с уникалната си текстура и темпераментно излъчване. Захващането е максимално улеснено от извивка, която придава елегантна талия на плейъра.

Плейърът е обвит в „черупка“ от сандалово дърво и има изразена „талия“

Това е едно компактно и леко устройство – с размери 10,6х6,6х1,8 см, което се побира без проблеми в джоба, а всеки негов бутон е направен от CNC-обработен алуминий и предотвратява погрешни операции с плейъра. Вътре в него е вграден производителен процесор JZ4760, който обработва с лекота песните с висок битрейт, и цифрово-аналогов преобразувател Cirrus CS4398 за качествен аналогов аудио изход.

Colorfly C10 поддържа повечето аудио формати, DSD64 и DSD128, какно и 24bit/192KHz декодиране. Налични са 32GB вградена флаш памет eMMC, като същевременно е предвиден и слот за microSD карти до 64GB – така общият капацитет на плейъра може да достигне 110 музикални CD-та. Екранът с диагонал 2,35 инча и резолюция 360х400 пиксела показва полезна информация, свързана с музиката, батерията и др.

Плейърът разполага с аналогов аудио изход, гнездо за слушалки, USB порт и слот за карти памет

Джобният Hi-Fi плейър разполага с вградена литиево-полимерна батерия с капацитет 3400 mAh, която осигурява до 8 часа възпроизвеждане на музика. Зареждането й става през USB порт, като за целта в комплекта са включени адаптер и позлатен micro USB кабел, наред със защитен кожен калъф. За управление са предвидени няколко бутона – за пускане, регулиране силата на звука, „превъртане“. Устройството има стандартно 3,5-мм аудио гнездо за слушалки и линеен аудио изход.

Можете да купите Hi-Fi плейъра тук: Colorfly C10 Music Player на цена от €99 до края на ноември в онлайн магазина Cafago, с безплатна доставка до България.

Ако вградените в плейъра гигабайти ви се струват недостатъчно, можете да възползвате от възможността за разширение с карти памет. В онлайн магазина Cafago се предлагат множество такива продукти, вкл. квалитетната micro TF карта SanDisk Ultra с капацитет 16/32/64/128GB, която поддържа скорост на трансфер 98MB/s. Производителността на тази карта при произволно четене е 1500 IOPS, а при произволен запис – 500 IOPS.

Картата SanDisk Ultra се предлага във варианти с капацитет 16, 32, 64, и 128GB

Можете да купите картата тук: SanDisk Ultra на цена 10,73 за 64GB, докато най-големият вариант 128GB струва €19,15, с безплатна доставка до България.

Коментар