xDuoo X3II – стилен аудио плейър с Hi-Fi качество

xDuoo X3II се отличава със стилен дизайн, комфортен екран и високо аудио качество

Въпреки че всеки смартфон днес има вградени аудио възможности, много потребители все още предпочитат да използват самостоятелен музикален плейър – заради по-доброто качество, възможностите за настройки и по чисто субективни причини, че това е устройство специално за музика.

Стилен като дизайн и с високо качество на звука е музикалният плейър xDuoo X3II, предлаган в онлайн магазина Cafago на цена €91,45. Моделът е от Hi-Fi клас с диапазон на честотите 20Hz-20KHz и съотношение сигнал/шум ≥114 dB. Професионален чип DAC AK4490 прави музиката да звучи максимално реалистично.

xDuoo X3II приема карти памет с капацитет до 256GB

Плейърът разполага с 2,4-инчов дисплей, който показва полезна информация като име на песента, режим на възпроизвеждане, време, капацитет на батерията, сила на звука и други параметри. Прецизно обработеният алуминиев корпус придава стил и същевременно сила и здравина на плейъра.

xDuoo X3II има изходна мощност 220mW (32Ω), а вградената литиево-полимерна батерия с капацитет 2000mAh осигурява до 13 часа възпроизвеждане. Безжична технология BT4.0 позволява свързване към плейъра на слушалки, говорители, както и включване на устройството към аудиото системата на колата.

Дисплеят показва полезна информация за музиката, батерията и други параметри

Предвидени са също USB порт за свързване към компютър, както и порт за карти памет с капацитет до 256GB. Функция Hiby Link позволява управление на плейъра от мобилен телефон, вкл. пускане на песни, настройка на силата на звука, търсене на песни и други удобства.

Можете да купите Hi-Fi аудио плейъра тук: xDuoo X3IIна цена от €91,45, с безплатна доставка.


Внимание заслужава и още един продукт за дигиталното ежедневие, който се предлага на намалена цена в момента. Това е преводачът в реално време Boeleo K1 Translator, който поддържа 45 езика, вкл. български. Устройството е предназначено за хора, които често пътуват и се нуждаят от помощник в комуникациите на различни езици. Преводачът може да се ползва в най-различни сценарии, вкл. за изучаване на чужди езици, за групови разговори, при пазаруване и бизнес срещи. Има чувствителен тъчскрийн, поддържа безжични слушалки и запис с продължителност до 60 минути.

Преводачът Boeleo K1 Translator поддържа 45 езика, вкл. български

Можете да купите многофункционалния преводач тук: Boeleo K1 Translatorна цена от €60,99, валидна с код за отстъпка L7107C до края на март, и с безплатна достъпка.


За любителите на екшън камери пък е предназначен 3-осовият стабилизиращ гимбал Hohem iSteady Pro. Това помощно устройство за снимки и видео е съвместимо с най-популярните екшън камери като GoPro Hero, SJCAM, Sony RX30, YI и други модели. С вградена батерия 4000 мАч, гимбалът може да се ползва и като захранваща банка. Устройството поддържа четири режима на заснемане и дистанционно управление със смартфон и мобилно приложение, вкл. персонализирани настройки на параметрите.

Гимбалът Hohem iSteady Pro е съвместим с най-популярните екшън камери

Можете да купите гимбала за екшън камери тук: Hohem iSteady Proна цена от €66,8, с безплатна доставка.

Коментар