Домашна пивоварна LG HomeBrew прави пет сорта бира

LG HomeBrew се вписва идеално в домашния интериор (снимка: LG Electronics)

Уникална настолна пивоварна ще представи корейската компания LG Electronics на изложението CES 2019 през януари в Лас Вегас. Устройството, наречено LG HomeBrew, опростява процеса на варене, като използва капсули за еднократна употреба и оптимизиран алгоритъм за ферментация.

Освен това LG HomeBrew е снабдена с удобен самопочистващ се механизъм, който не само премахва всички пречки при почистването, характерни за традиционния метод на домашно приготвяне, но и гарантира, че машината ще се поддържа чиста след варене.

Капсулите за еднократна употреба съдържат малц, мая, масло от хмел и ароматизатори. След като напълни капсулата, потребителят трябва само да натисне един бутон и всички следващи процеси ще бъдат изпълнени автоматично. Нещо повече, потребителят може да следи приготвянето на напитката с мобилно приложение, налично за Android и iOS.

LG HomeBrew опростява процеса на варене, като използва капсули за еднократна употреба и оптимизиран алгоритъм за ферментация (снимка: LG Electronics)

Според производителя, оптимизираният алгоритъм за ферментация дава възможност за фино контролиране на процеса, вкл. на температурата и налягането.

Настолната пивоварна може да приготви пет сорта бира: американска IPA, американска златиста Pale Ale, пълноценна английска Stout, пикантна белгийска Witbier и суха чешка Pilsner. Ефективността на системата зависи от избраното разнообразие, но отнема около две седмици, за да се получат около пет литра бира.

Коментари по темата: „Домашна пивоварна LG HomeBrew прави пет сорта бира”

добавете коментар...

  1. ха

    Скъп тонер, ама никой не те спира да си го произвеждаш сам… Иначе оригиналните капсули много вероятно е да са ГМО. Иначе тези пластмасови съдове за ферментация, които Радико показва никак не ми радват окото и стомаха. Не знам въпросната машина каква е, но щом може лесно да се чисти, то вероятно не ползва пластмаса.

  2. Радико

    “http://beer-bg.com/index.php?main_page=index&cPath=2 На това му викам направа на бира. Американския вариант е ГМО.”

  3. Дам

    Преди година – две имаше някакви, дето продаваха машина за фреш, а плодовете в някаква торбичка. Естествено торбичката струваше в пъти повече от един фреш на място.

  4. Yo

    Щом е с капсули, схемата е ясна. Евтина машина, скъп тонер.

Коментар