Electric Vacuum Tyre Scooter – сгъваем електрически скутер

В сгънато състояние скутерът пести място и е удобен за пренасяне

Електрическите скутери, наричани още тротинетки, все по-често се срещат по улиците. И макар че сега не е най-подходящият сезон за тях, ценово-изгодните предложения заслужават внимание.

Лесен за усвояване и използване, стабилен и с добри технически параметри е E4 8.5 Inch Electric Vacuum Tyre Scooter, предлаган от онлайн магазина Cafago. Моделът е обявен на намалена цена от €263,69 в момента, с безплатна доставка от европейски склад в рамките на 3 до 5 дни и с платени мита, съгласно условията на търговеца.

Електрическият скутер е стабилен и с добри технически параметри

Рамката на скутера е направена от здрава алуминиева сплав, способна да поеме товар от 125 килограма. Вакуумните 8,5-инчови гуми са устойчиви и сигурни дори на на груб път. Скутерът се управлява лесно – като велосипед и е подсигурен с дискова спирачка.

Electric Vacuum Tyre Scooter може да измине разстояние от 12 до 25 километра с едно зареждане на батерията (което отнема 3,5-4 часа). Тротинетката развива максимална скорост от 25 км/ч. Отпред и отзад са предвидени светлини за безопасно каране, вкл. на тъмно.

Ползването и управлението на скутера са лесни, както при велосипед

С подобни характеристики, скутерът е подходящ за кратки развлекателни пътувания, за училище или работа. Голямо удобство е сгъваемият дизайн, благодарение на който тротинетката може да се пренася безпроблемно – тя тежи само 12 килограма и се сгъва за 3 секунди, пестейки място.

Electric Vacuum Tyre Scooter се зарежда със стандартно напрежение AC100-240V и консумира 250W мощност. Капацитет на батерията е 350,0Wh. Скутерът е достъпен в два цвята – черен и бял (опция). В комплекта на устройството влизат още захранващ кабел и ръководство за потребителя.

Електрическият скутер е подходящ за разходки, за пътуване до училище и по работа

Можете да купите скутера тук: E4 8.5 Inch Electric Vacuum Tyre Scooterна цена от €263,69 до 31 декември 2018 г., с безплатна доставка от европейски склад в рамките на 3-5 дни и платени мита.

Коментар