Tronsmart Element T6 Plus – безжична колонка с дълбок бас

Два 20-ватови стереоговорителя възпроизвеждат музика с дълбок бас

Музикалните фенове ще получат тази седмица още една отлична опция – новата Bluetooth колонка на Tronsmart. Брандът нашумя с високото качество на аудио изживяването, за което свидетелстват и продажбите на около 5 милиона колонки за пет години.

На 18 април излиза на пазара новият модел Tronsmart Element T6 Plus, а онлайн магазинът Geekbuying приема предварителни поръчки за безжичната колонка със стимулираща отстъпка в цената. Bluetooth колонката е достъпна за поръчки в момента на цена от $69,99 (вместо $79,99) при въвеждане на купон за отстъпка T6PLUS.

Портативната колонка има впечатляващите 40W аудио мощност на изхода

Какво прави тази колонка толкова специална, освен че Tronsmart е привлякла за свой посланик по света звездата на Барселона и Уругвай – Луис Суарес. Това е например технологията SoundPulse, която осигурява 40W аудио мощност на изхода на малката и нежна колонка. Двойни пасивни радиатори с два 20-ватови стереоговорителя възпроизвеждат музика с желания дълбок бас. Впечатляващо за една портативна колонка!

Специално в Tronsmart Element T6 Plus е и многофункционалното управление. Отгоре на колонката откриваме интуитивно колелце, с което можем лесно да контролираме силата на звука – като просто го завъртим. То служи също за пускане и поставяне в пауза на музиката, както и за активиране на хендсфри разговори.

Луис Суарес е посланикът по света на Tronsmart Element T6 Plus

Възможностите за управление не се изчерпват дотук. Отстрани на колонката са разположени няколко бутона – за предишна и следваща песен, екулайзер ефект, избор на режим на възпроизвеждане, TWS сдвояване на две колонки и включване/изключване. Под тях се намират още портове, защитени със силиконова вратичка – 3,5-мм аудио гнездо, слот за TF карта памет и два USB порта, вкл. един пълноразмерен USB-A и един реверсивен Type-C.

Tronsmart Element T6 Plus може да работи в три аудио режима – Вокал, Дълбок 3D бас и Екстра бас, за да пасне по най-добрия начин на различните музикални жанрове. Така например, режимът Вокал е подходящ за повечето музикални изпълнения, докато 3D режимът предлага стерео съраунд ефект при гледане на филми, а Екстра бас е идеален за диско парти.

Bluetooth колонката е водоустойчива по стандарта IPX6

Колонката идва с вградена литиева батерия 3300 мАч, която осигурява до 15 часа възпроизвеждане на музика при средна сила на звука. Нещо повече, през USB-A порта може да зареждате друго устройство, например телефон – в този сценарий колонката влиза в ролята на банка за захранване.

Поддръжката на стандарт Bluetooth 5.0 пък означава по-голям безжичен обхват, по-висока скорост и въобще по-стабилна и качествена връзка. Предвидена е и възможност за сдвояване на две колонки Tronsmart Element T6 Plus за възпроизвеждане на 3D стерео или усилване на музиката по време на парти.

Не на последно място, новата Bluetooth колонка е водоустойчива по стандарта IPX6, като издържа на тежки пръски и дъжд. Тя е направена от алуминий и пластмаса, а гуменото капаче около гърба предпазва портовете.

Колонката може да се използва и като банка за захранване на смартфони

В заключение, смело може да се каже, че Bluetooth колонката на Tronsmart си заслужава всеки цент от цената. Тя звучи отлично, с дълбок бас, има множество настройки и различни режими на възпроизвеждане, като освен това е защитена от вода.

Можете да си поръчате новата безжична колонка тук: Tronsmart Element T6 Plus – на цена от $69,99, валидна с купон за отстъпка T6PLUS, с безплатна доставка до България.

Коментар