Zeblaze PLUG C – смарт часовник за здравословен живот

Умният часовник Zeblaze PLUG C е достъпен в различни цветове – за мъже и жени

Ако се чудите за какво ви е още една електронна джаджа, която ви следва неотклонно – денем и нощем, отговорът може да дойде от устройство като Zeblaze PLUG C. Този смарт часовник предлага на поносима за всеки цена онези най-важни функции, които ще ви помогнат да водите активен и здравословен начин на живот.

На първо място, Zeblaze PLUG C се отличава с винаги включен цветен дисплей, така че навсякъде и по всяко време, дори и на директна слънчева светлина, ще можете да видите на неговия 0,85-инчов екран важната информация – не само датата и часа, но и телефонните обаждания и съобщения, както и ключови данни за физическата ви активност.

Винаги включеният цветен дисплей показва отчетливо информацията, дори и на директна слънчева светлина

Всъщност, самият притежател на смарт часовника може да избере информацията и начина, по който иска да я вижда на рефлективния LCD дисплeй с резолюция 72х144 пиксела. Освен това моделът, предлаган в онлайн магазина Banggood.com за $39,99 (с възможност за отстъпка от $9,9), е наличен в няколко цвята, така че да отговори на очакванията и на мъжете, и на дамите.

Безспорно, сред най-полезните възможности на Zeblaze PLUG C, е следенето на ключови показатели като сърдечен пулс, стъпки и изминато разстояние, изразходвани калории, време и качество на съня. Смарт часовникът следи и записва сърдечния ритъм непрекъснато, през цялото денонощие, благодарение на интелигентната технология PowerPulse, за да може човек да има ясна представа как реагира сърцето на различните натоварвания.

Потребителят може сам да определи каква информация да показва дисплеят

Освен това смарт часовникът ще ви държи в течение за това колко стъпки сте направили през деня, какво разстояние сте изминали, а също и колко калории сте изразходвали. Така, ако имате поставени цели за физическа активност, ще можете лесно да проследите дали ги спазвате. Умната джаджа събира тази ценна информация, като използва GPS сигнала на смартфона, с който е във връзка през безжичен Bluetooth интерфейс.

Нещо повече, Zeblaze PLUG C полага грижи и за почивката на своя притежател. Смарт часовникът следи времето и качеството на съня и дава пълен отчет, достъпен от мобилното приложение Wearfit 2.0 за iOS и Android устройства. А когато се налага, умната джаджа ще ви събуди с ненатрапчива вибрираща аларма.

Zeblaze PLUG C е водоустойчив по стандарта IP67

С този смарт часовник няма да се страхувате особено от въздействието на водата, когато сте на плажа, например, тъй като устройството е водоустойчиво по стандарта IP67. Ако пък загубите смартфона си, останал без връзка с него, Zeblaze ще започне да вибрира. При нормална комуникация между двете устройства, смарт часовникът предава през Bluetooth известия за телефонните обаждания, съобщенията и събитията, планирани в календара.

Zeblaze PLUG C е издръжливо устройство, което остава в готовност в продължение на 20 дни с едно пълно зареждане на батерията, а то не отнема повече от два часа. Половин час зареждане осигурява 5 дни работа на смарт часовника, а ако го захранвате в продължение на 1 час през USB интерфейса, ще получите 10 дни автономност.

Zeblaze PLUG C е тънък, с извит дизайн, удобен за носене

Най-накрая, този многофункционален смарт часовник е лек и стилен, с извит дизайн и достъпен в различни цветове. Устройството тежи по-малко от 20 грама, а в най-дебелата си част е под 13 мм. Удобен за носене постоянно, подходящ за мъже и жени.

Можете да купите смарт часовника тук: Zeblaze PLUG C – на привлекателна цена от $39,99, а ако използвате купон 13grbg ще получите и отстъпка от $9,9 (за 30 от продадените бройки).

Коментари по темата: „Zeblaze PLUG C – смарт часовник за здравословен живот”

добавете коментар...

  1. Mir4o

    Хубава реклама.
    Не първо четене, изпъкват няколко недостатъка. Лично ползвам MiBand3 от около година, преди това имах MiBand2 също толкова време. За това, сравнявам с тях.
    1. Цената е два пъти по- висока от цените на сходни “noname” китайски марки смарт гривни.
    2. Постоянно включеният ЦВЕТЕН екран, изглежда типично по китайски – шарен, кичозен. Доста несериозо, освен ако не си 8-17 годишен.
    3. Грижа за качеството на съня, разбирай, показва кога си легнал и станал, колко време си спал общо, дали си ставал до тоалетна евентално, лек и дълбок сън – на случаен признак.
    4. Всички останали функции са налични във всички смарт гривни, каквато е и рекламирания “смарт ЧАСОВНИК”

    *Знам че триете и изобщо не публикувате негативни коментари, то и за това няма никакви под статиите… просто го прочетете!

Коментар