MalwareFox AntiMalware – пази компютъра от малуер

MalwareFox AntiMalware включва защита в реално време и модул за сканиране

Софтуерът MalwareFox AntiMalware е предназначен да защитава компютрите, свързани към интернет, от различни видове атаки, като предлага всички необходими инструменти за тази цел.

MalwareFox AntiMalware включва защита в реално време, както и сканиращ модул за откриване на проникнали зарази. Предвидени са различни режими на проверка – бързо, дълбоко и избирателно, при което се анализират определени файлове и папки.

След приключване на сканирането, можете да поставите под карантина откритите подозрителни файлове, да ги изтриете или да не правите нищо с тях. Налична е и подробна информация като пълен път до файла, дата и време на откриването на заразата и др.

Можете да изтриете тези файлове, ако смятате, че те представляват реална заплаха, но също така и да ги възстановите след време, в случай на погрешно премахване.

MalwareFox AntiMalware има опростен и интуитивен интерфейс. Програмата консумира малко системни ресурси и няма да влоши значително работата на компютъра по време на сканирането. Предлага се и като безплатна версия, наред с платената.

Даунлоуд: MalwareFox AntiMalware

Коментари по темата: „MalwareFox AntiMalware – пази компютъра от малуер”

добавете коментар...

  1. Писна ми

    Безплатната версия е активна само 14 дни.
    Не е ли нормално да си проверявате ресурсите и информацията преди да публикувате лъжи???

Коментар