Xiaomi M365 – електрически скутер без компромиси

Xiaomi M365 прави придвижването в града приятно занимание

Електрическите скутери са елегантно средство за придвижване в натоварената градска среда, както и за развлечение по крайбрежната ивица или в парка, като несъмнено доставят огромно удоволствие на своите притежатели. А когато скутерът е Xiaomi, изживяването е на макс.

Моделът Xiaomi M365 е лесен за използване, здрав и надежден и особено важно – със сгъваем дизайн за удобно пренасяне и съхранение. Този първокласен електрически скутер се предлага в момента на „флаш“ цена от $425,99 за ограничени бройки в глобалния онлайн магазин Tomtop с платени митнически такси за доставки в България (от германски склад), подчертават от доставчика.

Xiaomi M365 е надеждно устройство, направено от здрава алуминиева сплав

Направен от алуминиева сплав с качество за самолетостроенето, е-скутерът се отличава със здравина и надеждност. Той може да поеме човек с тегло до 100 кг и да измине 30 км с едно зареждане на литиевата батерия до пълния капацитет от 18650 мАч. Задвижван от мотор с мощност 250W, скутерът развива скорост 25 км/ч.

Усъвършенстваната двойна спирачна система E-ABS, допълнена от задни и предни светлини, обезпечава сигурността при каране на Xiaomi M365. Със система за възстановяване на кинетичната енергия, контрол на пътуването и смарт технология за управление на батерията (BMS), Xiaomi M365 се явява интелигентно средство за придвижване, издръжлив, лесен за използване и надежден.

Xiaomi M365 разчита на устойчиви 8,5-инчови гуми и двойна спирачна система

Двойната спирачна система включва антиблокираща E-ABS на предното колело и механична дискова спирачка на задното. Подобно решение подобрява ефективността при задействане на спирачките и скъсява спирачния път до 4 метра, което прави карането по-сигурно. Самите гуми са 8,5-инчови, надуваеми, устойчиви на удар и плъзгане и подходящи за повечето пътни условия.

Xiaomi M365 е оборудван със система за възстановяване на кинетичната енергия, която пести заряд на батерията, като преобразува енергията от движението в електричество – това допринася за дългия пробег от 30 км с едно зареждане на батерията. Интелигентната BMS система и четири LED светлини показват по всяко време състоянието на батерията.

Xiaomi M365 се привежда в портативен вид само за 3 секунди

Защитата и сигурността несъмнено са били водеща грижа на дизайнерите на Xiaomi M365. Скутерът разполага с функции за защита: от късо съединение, свръх-ток, презареждане, претоварване, ниско напрежение и температурна аномалия. Тези вградени характеристики подобряват безопасността и надеждността на скутера.

Xiaomi M365 има уникална сгъваема конструкция. За броени секунди можете да го приведете в компактен, портативен вид, за да го носите удобно навън и да го съхранявате в малки пространства. Скутерът тежи 12,5 кг и в сгънато състояние има размери 108х43х49 см.

Xiaomi M365 е проектиран с идеята да удобство, надеждност и сигурност

Нещо повече, придружаващото мобилно приложение ще ви позволи да следите на екрана на смартфона поведението си при каране, вкл. изминато разстояние, скорост и състояние на батерията, благодарение на безжичната Bluetooth връзка между скутера и умния телефон.

Можете да купите чудесния скутер тук: Xiaomi M365 – на цена от $425,99 в момента, с доставка от склад в Германия, с платени митнически такси, уточнява доставчикът. Още скутери и колела на атрактивни цени може да намерите тук: Scooters & Wheel

Коментари по темата: „Xiaomi M365 – електрически скутер без компромиси”

добавете коментар...

  1. ха

    Тази статия не я ли четох вече преди време. Какво е новото на същия продукт?

Коментар