Бойлер на TESY се самообучава за икономична работа

Бойлерът може да бъде включван, програмиран или настройван чрез мобилно приложение (източник: TESY)

Интелигентна еко функция осигурява най-високия възможен клас на енергийна ефективност в новия електрически бойлер на TESY – BelliSimo. Благодарение на Eco Smart, уредът постига клас „В“ – най-високия в своята категория, съобщиха от компанията.

С докосване на един бутон, уредът започва да се самообучава за навиците на потребителя, в резултат на което осигурява топла вода, колкото и когато е необходима, като същевременно пести време и електроенергия.

Всички модели от фамилията BelliSlimo се отличават с тънък силует и компактни размери. BelliSlimo може да бъде монтиран както вертикално, така и хоризонтално, например на видимо място в банята или дори в кухненски шкаф, в зависимост от наличното пространство и предпочитанията на потребителя.

Новият бойлер BelliSimo съчетава високи технологии и италиански дизайн (източник: TESY)

Bellislimo Cloud е модел от фамилията Bellislimo и част от семейството на TESY Cloud, което включва продукти с управление през интернет. Уредът може да бъде включван, програмиран или настройван чрез мобилно приложение tesyCloud по всяко време и отвсякъде.

Потребителят получава данни в реално време и възможност за проследяване на консумираната електроенергия за зададен период от време. В модела BelliSlimo са интегрирани редица патентовани от TESY решения, уточниха от компанията.

Коментар