Norton 360 – всичко за сигурната работа на компютри и смартфони

Norton 360 защитава компютри и мобилни устройства от всевъзможни заплахи (графика: Norton)

Диапазонът на онлайн опасностите непрекъснато се разширява и за това всеки потребител на компютри и мобилни устройства има нужда от мощна система за сигурност. Norton 360 идва с набор от усъвършенствани инструменти и помощни средства, които работят заедно, за да се уверим, че компютърът или смартфонът ни са в безопасност и защитени по всяко време.

Norton 360 съчетава дефиниции и евристичен енджин с усъвършенствани техники за поведенчески анализ. Те гарантират защита в реално време, която държи компютъра ни чист, защитава поверителността и предотвратява достъпа на вируси към машината.

Приложението включва антивирусен модул, персонална защитна стена, антиспам функции, родителски контрол и инструменти за защита на самоличността, модул за бекъп на данните, както и опции за оптимизиране на системата, като всички те се предоставят в удобен потребителски интерфейс.

Антивирусната програма поддържа три режима на сканиране – бързо, задълбочено и персонализирано, като отбелязва нивото на сигурност на инсталираните приложения и дори проверява линковете във Facebook. Основната й цел е да ни предпази от вируси, шпионски и рекламни софтуери, руткитове и стелт заплахи, които могат да заразят компютъра чрез електронната поща или докато браузваме.

Вградената защитна стена добавя допълнителен слой за сигурност на системата, като обработва и проверява всички връзки, блокира опитите за проникване и подсигурява изтеглянията.

Norton 360 е способен да ни предпазва от кражба на данни и открива измамни уебсайтове, които се опитват да откраднат самоличността ни. Освен това той съхранява пълномощията или данните за кредитни карти и активира автоматично попълването на формуляри за сигурни сайтове.

Опциите за почистване и оптимизация имат за цел да подобрят цялостната производителност на компютъра, като премахнат ненужните или временните файлове, почистват системния регистър и управляват стартиращите програми и процеси.

Разглеждане на картата за мрежова сигурност, планиране на задачите, предупреждения за голямо използване на ресурси, енергоспестяващ и тих режим, архивиране и възстановяване от онлайн хранилище са други предимства на това приложение.

В заключение, Norton 360 осигурява пълнофункционален пакет от инструменти, предназначени да гарантират непрекъсната защита на компютъра. Целта на тази програма е да го поддържа сигурен и бързо да предприеме действия за премахване на най-новите рискове от интернет, преди те да повлияят на функционалността на системата.

Norton 360 се доставя на абонаментен принцип с цена от $7,99 на месец за стандартната версия, която включва защита на 1 РС, 1 Mac или 1 смартфон/таблет заедно с 10 GB клауд сторидж.

Абонамент: Norton 360

Коментар