Tronsmart Element T6 Max – аудио колонка 60W със страхотен бас

Портативната колонка Tronsmart Element T6 Max се вписва идеално в интериора на дома

Портативните аудио колонки стават все по-популярни напоследък, тъй като позволяват лесно организиране на музикално парти практически навсякъде. Освен това и много улични артисти често се възползват от удобството и функционалността им.

Tronsmart е една от най-актуалните марки при безжичните Bluetooth колонки. Сега излиза нов модел – Tronsmart Element T6 Max, който вече е достъпен за предварителни поръчки в онлайн магазина GeekBuying на промоционална цена от $99,99 в рамките на шопинг фестивала 11.11.

Tronsmart Element T6 Max се управлява с докосване на контролите върху сензорния панел

Всички продукти от гамата на Tronsmart се предлагат на намалени цени плюс допълнителна отстъпка от 10% при въвеждане на купон T6MAX01. Освен това купувачите на Tronsmart могат да получат подарък, ако споделят страницата на кампанията или конкретни продукти в социалните мрежи, както и допълнителна отстъпка до $10, ако се абонират за електронния бюлетин.

Проектирана в класическа цилиндрична форма и изработена от първокласна алуминиева сплав, портативната колонка Tronsmart Element T6 Max грабва вниманието с елегантния си вид – тя може да бъде украшение за дома. Колонката осигурява добре балансиран съраунд звук, така че всеки да се наслади на еднакво аудио качество, независимо под какъв ъгъл се намира спрямо говорителя.

Можете да стриймвате музика, като просто доближите смартфона до колонката

Вътре в колонката са вградени 4 пищялки, 1 нискочестотен говорител и индивидуално проектиран масив от 8 пасивни радиатора за страхотен бас, който не само ще чуете, но и ще почувствате, дори при ниско ниво на силата на звука. Аудио технологията SoundPulse осигурява максимална мощност от 60 W.

Tronsmart Element T6 Max идва с мощна батерия 12 000 мАч. С едно зареждане ще се наслаждаване на 20 часа непрекъснато възпроизвеждане на музика, при 50% сила на звука. Можете да свържете две такива колонки, за да получите ефектно безжично стерео, с истински съраунд звук за домашно кино.

Две колонки Tronsmart Element T6 Max осигуряват перфектно стерео изживяване

Интегрираният сензорен панел предлага удобно управление на колонката само с докосване на контролите, които са осветени, така че да се разпознават лесно и на тъмно. С рейтинг IPX5, колонката е устойчива на дъжд и пръски.

Tronsmart Element T6 Max възпроизвежда музика безжично през Bluetooth интерфейс или просто като приближите NFC смартфона си до говорителя. Нещо повече, колонката е съвместима с популярните гласови асистенти Siri, Google Assistant и Cortana.

Tronsmart Element T6 Max грабва вниманието с елегантния си стил

Ето още няколко аудио продукта на Tronsmart, достъпни за покупки с отстъпка от 10% върху обявената цена при използване на купон T6MAX01 в рамките на кампанията 11.11:

Коментари по темата: „Tronsmart Element T6 Max – аудио колонка 60W със страхотен бас”

добавете коментар...

  1. flashko

    Мда, за нищо ги нямате тези мощности. Само не разбрах за да почувства страхотния бас човек трябва ли да е седнал върху колонката!?

Коментар