Xiaomi JIMMY JV53 – мощна и ефикасна портативна прахосмукачка

Окомплектована с различни накрайници и четки, Xiaomi JIMMY JV53 почиства всякакви повърхности

Почистването на дома става все по-лесно, благодарение на нови модели прахосмукачки, вкл. портативни, които идват с голяма мощност, много функции и, разбира се, с повече удобства за потребителите. Xiaomi е една от компаниите с най-силно присъствие на този пазар.

Нов модел портативна прахосмукачка (на батерия, без кабели) с подобрени възможности е достъпна за предварителни поръчки в онлайн магазина GeekBuying – това е Xiaomi JIMMY JV53 за $199,99 с купон за отстъпка 3GY0YEAU, който ще ви спести $20 от цената на продукта.

Батерията се сваля и заменя с нова изключително лесно

Мощен безчетков цифров мотор

Прахосмукачката разчита на трето поколение безчетков цифров мотор със скорост 100 000 оборота в минута (rpm), който осигурява мощност от 425W, което съответства на ефективна всмукателна мощност от 125AW. С тази прахосмукачка можете да почистите 350 кв.м. за около 45 минути в нормален режим – на батерия, без да включвате устройството в електрическата мрежа и да се оплитате в кабели.

Напреднали технологии срещу праха и микробите

Въоръжени с Xiaomi JIMMY JV53С, можете да почистите безупречно праха в жилището и да елиминирате акари, бактерии, алергени и други вредители. Комбинацията от меки и твърди влакна на четката с диаметър 55 мм обира праха и замърсяванията, като същевременно полира пода, докато го почиства.

Xiaomi JIMMY JV53 е удобна за използване – лека и с ергономична дръжка

Многофункционален дизайн

В комплекта на прахосмукачката са включени различни накрайници, които я превръщат в многофункционално почистващо устройство. Ще намерите електрическа глава за под, електрическа глава за матрак, 2-в-1 инструмент за тапицерия и 2-в-1 инструмент за пролуки и цепнатини, с които ще можете да почистите бързо и ефективно дома или колата си.

Ефективна система за филтриране

Тази портативна прахосмукачка се отличава и с високо-ефективна HEPA система за филтриране. Xiaomi JIMMY JV53С разделя финия прах от въздушния поток с ефективност от 99%, като така предотвратява възможността за вторично замърсяване. Нещо повече, благодарение на иновативната структура на четката, космите не се увиват по нея, а попадат в чашата за прах по време на почистване.

С натискане на един бутон можете да изпразните чашата с боклука

Лека и удобна за работа

С тегло от 1,46 кг и ергономична дръжка с 65-градусов ъгъл на почистване, разглежданата прахосмукачка е много удобна за използване – тя няма да ви натежи и умори при продължително използване. Батерията може да се свали и замени лесно с нова, а изпразването на чашата с боклука става с натискане само на един бутон.

Можете да поръчате портативната прахосмукачка тук: Xiaomi JIMMY JV53С – на цена от $199,99 с купон за отстъпка 3GY0YEAU, който ви спестява $20. Доставката до България струва $3,91, а в комплекта са включени още различни накрайници с четки, батерия, зарядно и документация.

Коментар