SecureAPlus – пази от локални и онлайн заплахи

SecureAPlus работи във фонов режим, но консумира малко системни ресурси (екранна снимка: SecureAplus)

Антивирусната защита е задължителна в днешно време, особено откакто почти всичко е свързано с интернет по един или друг начин, независимо дали става въпрос за смартфон, телевизор или компютърни приложения, които изискват постоянен достъп до мрежата. Винаги може да станете жертва на злонамерен софтуер, който да компрометира сигурността на системата.

SecureAPlus е софтуерно решение, което ще ви помогне да защитите компютъра от всякакъв вид локални или онлайн заплахи, като постоянно сканира вашата файлова система за опасни елементи. Тъй като можете ръчно да изберете колко системни ресурси сте готови да пожертвате, за да поддържате работата на скенера във фонов режим, програмата ефективно оптимизира защитата на всяка конкретна система.

Имате възможност да поддържате списък с разрешени, надеждни приложения, за да не възпрепятствате работата им с антивируса. Можете да превключвате между интерактивен и заключен режим, в зависимост от това колко защитен искате да бъде компютърът ви. Първата опция ви предупреждава, когато приложение, което не е в надеждния списък, се опитва да внесе промени във вашата файлова система, докато режимът със заключване автоматично блокира всички такива заявки, без да ви уведоми.

SecureAPlus идва с офлайн антивирусна машина, която сканира устройствата за наличие на вируси. Предвиден е също онлайн скенер, който проверява подозрителните файлове с дузина антималуер енджини, като се възползва от облачните възможности на приложението – изпраща съмнителните файлове на специални сървъри, където те се проверяват от отделен антивирусен софтуер.

SecureAPlus включва както офлайн скенер, така и облачна онлайн защита (екранна снимка: SecureAplus)

В случай, че интернет връзката ви е ограничена, SecureAPlus позволява да изберете план за връзка и да избегнете преразходване на трафик. Тъй като цялата операция се извършва на онлайн сървърите, локалните компютърни ресурси не се използват и остават на разположение за останалите ви приложения.

В заключение, SecureAPlus предоставя съвременна многослойна защита срещу почти всеки тип заплаха, благодарение на ефективната антивирусна технология и интегрирания онлайн скенер. Въпреки че работи във фонов режим, приложението не възпрепятства изпълнението на други задачи, тъй като консумира малко системни ресурси.

Даунлоуд: SecureAPlus

Коментар