Kugoo S1 и Kugoo S1 Pro – цените на тези скутери падат на 26 август

Kugoo S1 развива скорост 30 км/ч и има двойна спирачна система

Електрическите скутери, наричани още е-тротинетки, са създадени за модерния човек. Виждаме все повече хора по улиците, в парка или покрай брега да се забавляват с тях или да вършат ежедневната си работа по екологичен и ефективен начин.

Два от най-популярните и достъпни е-скутери на пазара – Kugoo S1 и Kugoo S1 Pro – ще поевтинеят с 20 долара, считано от 26 август, в глобалния онлайн магазин GeekBuying.com. Моделът Kugoo S1 ще се продава за $299,99 с купон за отстъпка KUGOO826, а неговият по-класен събрат Kugoo S1 Pro ще струва $339,99 със същия купон за отстъпка KUGOO826.

Но защо скутерите са толкова популярни напоследък? Първо, инфраструктурата на градовете се подобрява – пътищата стават все по-подходящи за велосипеди и скутери, с обособени зони за каране, в отделна лента на пътя, в паркове и на други места.

Kugoo S1 е създаден за модерния градски човек

Второ, скутерите са предпочитани като алтернатива на велосипедите, тъй като не изискват да въртите педали и да рискуване да отидете на среща плувнали в пот. От друга гледна точка, скутерите ни правят по-„мързеливи”, отколкото колелетата, но за много хора това е добре дошло. Освен това скутерите, като тези на Kugoo, могат да сгъват, което улеснява неимоверно носенето и съхранението им.

Но да видим какво ни предлагат тези модерни превозни средства. Kugoo S1 е сгъваем електрически скутер, който се носи лесно и развива максимална скорост 30 км/ч, благодарение на мощния си 350W мотор, задвижващ предното колело. Батерията на скутера го захранва с енергия за 30 км непрекъснато каране.

Kugoo S1 тежи само 11 кг, сгъва се и може да поеме товар до 120 кг

Моделът тежи само 11 килограма и може да вози човек с тегло до 120 кг, а това, че е сгъваем, спестява неудобства при носене и съхранение на скутера. Ако тежите повече от 120 кг, вероятно скутерите не са вашето превозно средство.

Сигурно се чудите какво ще се случи, ако – карайки с 30 км/ч – пред вас се изпречи препятствия. Разработчикът на Kugoo S1 е предвидил за такива ситуации двойна спирачна система, която осигурява спирачен път от 4 метра.

Kugoo S1 е проектиран с механизъм за лесно сгъване

Безопасността на пътя се подсилва от светодиодна предна светлина, задна светлина и цветно табло. Освен това скутерът е устойчив на вода и прах по стандарта IP54.

Можете да купите този скутер тук: Kugoo S1 – на цена от $299,99 с купон за отстъпка KUGOO826, считано от 26 август, с безплатна доставка до България.

Kugoo S1 Pro се отличава с подобрения за безопасно каране

Какво предлага Pro версията на електрическия скутер, която е по-скъпа с 40 долара? Това са преди всичко характеристики за безопасно каране. Така например, Kugoo S1 Pro има допълнителни светлини отстрани на дръжките и рефлекор зад предната гума.

Pro версията на скутера има по-издръжлива гума и допълнителни светлини

В допълнение, гумите на Pro модела са по-издръжливи, с по-дълбоки протектори, което ги прави по-подходящи за каране в дъждовни условия. Батерията, както и при обикновения модел, се зарежда за около 4 часа.

Можете да купите Pro скутера тук: Kugoo S1 Pro на цена от $339,99 с купон за отстъпка KUGOO826, считано от 26 август, с безплатна доставка до България.

Коментар