Kugoo S1 – този е-скутер изглежда най-изгоден

Електрическият скутер Kugoo S1 е бюджетно решение с отлични параметри за цената си

Идва зима, но електрическите скутери са все така популярни. Виждаме ги навсякъде в града, защото са наистина удобни за бързо придвижване – до работата, за пазаруване или просто за разходка на колела. Ако търсите евтин е-скутер от първокласна марка, тази статия е за вас.

Ще се изненадате от цената на Kugoo S1, която глобалният онлайн магазин Geekbuying е обявил в момента – моделът се предлага само за $209,99 (с купон за отстъпка NNNKUGOOS1FES), а при плащане през PayPal или с дебитна/кредитна карта ще спестите още $10 от цената. Доставката е безплатна, от европейски склад, в рамките на няколко работни дни.

Моделът Kugoo S1 е направен от здрава и лека алуминиева сплав, тежи само 11 кг

Kugoo S1 е бюджетен електрически скутер, но от реномирана марка, който е добре направен, лек, тих и сгъваем. С тегло от 11 кг, той е доста по-лек от много други е-скутери, може да се кара и от по-ниски хора, тъй като кормилото не е твърде високо. Освен това височината може да се настройва на три нива: 930 мм, 1070 мм и 1160 мм, за да пасне най-добре към ездача. Удобен е за пренасяне и съхранение, защото се сгъва и може да се побере безпроблемно в багажника на колата.

Гумите са 8-инчови от тип „пчелна пита”, което означава, че няма вътрешна гума. Това предполага да карате Kugoo S1 на гладък асфалт, за да се чувстване най-комфортно. За безопасност са предвидени светлини отпред и отзад, като задните мигат само при спиране, т.е. играят ролята на стопове.

Kugoo S1 се сгъва лесно за по-удобно пренасяне и съхранение – например в багажника на колата

Двигателят на този скутер е с мощност 350W и е разположен на предното колело. Kugoo S1 развива максимална скорост 30 км/ч, която всъщност е на границата на разумното каране – моделите, които предлагат повече, може да ви вкарат в рисковани приключения. 30 км/ч са напълно достатъчни за подобен тип градски возила.

LED екранът на кормилото показва най-важните параметри – скорост, батерия, разстояние

Що се отнася до пробега с едно зареждане (много важен показател!), батерията на S1 с капацитет 6000 мАч осигурява 30 км при идеални условия и ако сте сравнително леки. Така че, очаквайте по-малък пробег, ако тежите повече, времето е студено и се катерите по хълмове (с наклон до 15 градуса). S1 може да поеме товар до 120 кг.

Имате избор на три режима за каране в зависимост от скоростта: 15 км/ч, 25 км/ч и 30 км/ч. Променя се не само скоростта, но и въртящият момент, т.е. при по-бързите режими ще усетите и по-голямо ускорение. Спирачният път е около 4 метра при максимална скорост на сух, равен път.

Задната стоп светлина, разположена на калника на 8-инчовата гума, пази от сблъсъци

Управлението на S1 става с бутоните отпред, под LCD панела – за включване и изключване, режим на скоростта, предна LED светлина, която е доста ярка, и клаксон. На дисплея ще виждате нивото на заряд на батерията, изминатото разстояние и в какъв режим карате. Налично е и мобилно приложение за Kugoo S1, което ви позволява да контролирате мощността и светлината, както и да виждате по-точно нивото на батерията.

От двете страни на екрана има лостове – десният е дросел, а левият – електронна спирачка. Можете да подпомогнете спирането, като поставите крака си върху задната спирачка.

Kugoo S1 е чудесен градски скутер на изключително достъпна цена

В заключение, Kugoo S1 е отличен избор за цената си – както вече подчертахме, този е-скутер е добре направен – от здрава и лека алуминиева сплав, тежи само 11 кг и може да сгъва за удобно пренасяне и съхранение. Скоростните му показатели и пробегът са на прилично ниво за каране в града.

Можете да поръчате бюджетния е-скутер тук: Kugoo S1 Folding Electric Scooter – на цена от $209,99 с купон за отстъпка NNNKUGOOS1FES и допълнителна отстъпка от $10 при плащане през PayPal или с дебитна/кредитна карта. Доставката е безплатна, от европейски склад, в рамките на няколко работни дни.

Коментари по темата: „Kugoo S1 – този е-скутер изглежда най-изгоден”

добавете коментар...

  1. Кол

    даже на снимката се вижда че предното колело е задвижващото ***

  2. Красимира

    Колко струва в български лева

  3. Anonymous

    geekbyuing са много точни, доставят бързо и на най-ниските цени, аз съм много доволен. За тоя скутер конкретно цената наистина е трепач, без конкуренция

Коментар