Xiaomi M365 – перфектният електрически скутер

Xiaomi M365 в действие – удобен, пъргав и безопасен

Не е изненадващо, че електрическите скутери се превърнаха в най-модерното превозно средство за пътуване и разходки в града. Те изместват велосипеди и мотори, тъй като са много удобни, пъргави и занимателни.

Ако се чудите какъв е-скутер да си купите, непременно вижте този модел – Xiaomi M365, сгъваем, с двойна спирачна система, батерия за 30 км пробег и редица удобства. Тротинетката се предлага в момента на примамлива цена от $379,99 (с купон за отстъпка GKB114S) в глобалния онлайн магазин GeekBuying, с безплатна доставка от склад в Полша.

Xiaomi M365 във вариант с черен цвят е достъпен в момента на специална цена

Скутерът на Xiaomi развива максимална скорост 25 км/ч в нормален режим, но ако искате да съхраните за по-дълго заряда на батерията, може да превключите на енергоспестяващ режим, където скоростта е ограничена до 18 км/ч. И двата случая, разбира се, ще се наслаждавате на комфортно и безопасно каране.

С едно зареждане на батерията, Xiaomi M365 изминава средно 30 километра, което на практика означава, че можете да го ползвате цял ден из града, а защо не и повече. Батерията е литиево-йонна, с капацитет 18650 мАч / 280Wh и интелигентна система за управление. По всяко време ще имате информация за нейното състояние, ако си изтеглите безплатното мобилно приложение, което съпътства скутера.

Xiaomi M365 се привежда в сгънато състояние само за 3 секунди

Нещо повече, скутерът е оборудван със система за възстановяване на кинетичната енергия, която удължава живота на батерията, като преобразува кинетичната енергия в електрическа. Освен състоянието на батерията, с мобилното приложение можете да следите и други показатели, вкл. скорост и навици на каране.

Xiaomi M365 е направен от алуминиева сплав от авиационен клас, благодарение на което е не само здрав, но и лек – тежи около 12,5 кг. В допълнение, този основен материал осигурява отлична топлопроводимост и устойчивост на корозия. Скутерът също така е водоустойчив по изискванията на стандарта IP54, стабилен е на мокри настилки и при наличие на пясък.

В предната част на Xiaomi M365 се намира ярка лампа за шофиране

Сигурността на скутера е обезпечена и от двойна спирачна система – механична дискова спирачка на задното колело и E-ABS система против блокиране на предното. Двете задно осигуряват бърза реакция, със спирачен път до 4 метра, което прави карането много по-безопасно.

Освен това за сигурността при каране се грижи и комплект от индуктивни LED светлини: лампа за шофиране, задна светлина, мигач и спирачна лампа на задното колело. Xiaomi M365 включва и 6 защитни функции, вкл. от късо съединение, свръх-ток, презареждане, претоварване, ниско напрежение и температурни аномалии.

Xiaomi M365 е обезопасен с комплект от LED лампи

Тротинетката на Xiaomi е удобна не само за каране, но и за носене и съхранение. Нейният иновативен дизайн позволява сгъване на скутера само за 3 секунди, буквално с натискане на един бутон. Сгънат, скутерът е лесно преносим и може да се съхранява безпроблемно, като не заема голямо пространство.

Можете да купите електрическият скутер тук: Xiaomi M365 – на цена от $379,99, валидна с купон за отстъпка GKB114S в глобалния онлайн магазин GeekBuying и безплатна доставка от склад в Полша.

Коментари по темата: „Xiaomi M365 – перфектният електрически скутер”

добавете коментар...

  1. беззакония

    За съжаление, МВР и КАТ гозабраниха, въпреки че никъде в закона няма забрана за тях!

Коментар