Beelink GT-King Pro – първокласeн TV Box с Hi-Fi аудио

Beelink GT-King Pro – супер TV Box за домашно забавление

ТВ приставките придобиват все по-развити видео и аудио възможности, превръщайки дома в истинско кино. Това са на практика мини компютри, обикновено под управление на Android, които разкриват необятни възможности за забавление от интернет на домашния телевизор.

Нов модел TV Box на една от най-добрите марки на пазара, Beelink, идва с последно поколение хардуер, много памет и отлични аудио характеристики. Beelink GT-King Pro, предлагана на промоционална цена от $139,99, разчита на най-мощния чип за подобни устройства в момента – това е Amlogic S922X-H с четири ядра Cortex-A73 на 2,21 GHz и две ядра Cortex-A53 на 1,8 GHz за гладко възпроизвеждане на филми, игри и приложения.

Аудио възможностите на Beelink GT-King Pro са от най-висок клас

Нещо повече, ТВ приставката на Beelink осигурява висококачествен Hi-Fi звук и Dolby ефект за поглъщащо аудио изживяване у дома. Шестядреният CPU е допълнен от графичен блок ARM G52 MP6 GPU, който също има 6 ядра. С тази високопроизводителна комбинация от CPU и GPU ще забравите за проблемите при гледане на видео и при игри.

Beelink GT-King Pro разполага и с респектиращ обем памет – 4GB оперативна (RAM) и 64GB постоянна (ROM) ще ви позволят да се наслаждавате на гладко HD видео и да сваляте масивно съдържание от интернет, било то филми или приложения.

Връзката към глобалната мрежа е обезпечена от двубандов Wi-Fi (2.4GHz + 5.8GHz), както и от 1000Mbps LAN интерфейс. С подобно комуникационно оборудване ще стриймвате перфектно аудио и видео с резолюция 4K при 60fps, с 3D ефект и  H.256 кодиране.

Beelink GT-King Pro е отлична ТВ приставка във всяко отношение, вкл. дизайна

ТВ приставката идва и с актуална операционна система Android 9.0, която осигурява подобрено потребителско изживяване с различни приложения и игри. В допълнение, можете да управлявате устройството отдалечено с включеното в комплекта дистанционно с гласов контрол през 2.4G.

Дизайнът на Beelink GT-King Pro също е впечатляващ. ТВ приставката е компактна – с размери 11,90×11,90×1,79 см – и лека, с тегло едва 380 грама, така че да се вмести безпроблемно до телевизора, допълвайки интериора.

Beelink GT-King Pro разполага с богат набор от интерфейси

Устройството се свързва към телевизора през HDMI интерфейс (версия 2.1), като освен това разполага с портове USB 3.0 и USB 2.0, слот за SD карти памет, аудио изход, LAN порт (RJ45 1000Mbs), RS232 интерфейс и, разбира се, гнездо за захранване. Освен безжичен модул Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac е наличен и Bluetooth 4.1 + EDR. В комплекта влизат гласово дистанционно, HDMI кабел, захранващ адаптер и ръководство за потребителя.

Можете да купите първокласната ТВ приставка тук: Beelink GT-King Pro – на цена от $139,99. Доставката до България ще ви струва още $4,31 с въздушна поща.

Коментар