Amazfit GTS – модерен смарт часовник с 12 спортни режима

Amazfit GTS е брилянтен във всяко отношение

Несъмнено, смарт часовниците се наложиха като необходим и модерен аксесоар за съвременния човек. Те допълват отлично смартфона и същевременно имат уникални характеристики, които ги правят все по-търсени устройства.

Ако търсите смарт часовник с модерно излъчване и актуални възможности, вижте модела Amazfit GTS, който е достъпен в момента за $139,99 в онлайн магазина GeekBuying – с $10 по-евтино от обявената цена, ако се възползвате от купон за отстъпка 3VRUCC7B.

Корпусът на Amazfit GTS е направен от лека и здрава алуминиева сплав

Водещ акцент в представянето на модела е 5ATM водоустойчивостта. Това означава, че устройството ще остане работоспособно във вода на дълбочина до 50 метра! И не само ще можете да плувате със смарт часовника на ръката, но също така да записвате данни – както в басейна, така и в открита вода, за което са предвидени два режима.

Amazfit GTS се отличава също с качествен 2.5D екран с диагонал 1,65 инча от клас Retina. Дисплеят поддържа HD резолюция 348×442 пиксела и е защитен със стъкло Corning Gorilla Glass.

Amazfit GTS издържа във вода на дълбочина до 50 метра

Спортуващите потребители ще оценят богатата гама от режими на смарт часовника. Моделът идва с предварително дефинирани 12 спортни режима – бягане, ходене, езда на открито, плуване в басейн, плуване в открита вода, бягане на закрито, езда на закрито, ски и др.

Благодарение на вградените GPS и Glonass приемници в Amazfit GTS, можете точно да следите и записвате ежедневното си движение, пробега, надморската височина, честота на крачките, темпото и други данни, които ще ви помогнат да анализирате и подобрите спортното си ниво.

Amazfit GTS е издръжлив смарт часовник. Литиево-полимерната батерия с капацитет 220 мАч поддържа устройството в режим на готовност в продължение на 14 дни, за да си спестите честите зареждания. Ако използвате непрекъснато GPS, зарядът ще ви стигне за около 35 часа.

Корпусът на модела е направен от лек и здрав материал – алуминиева сплав, а каишката е стабилна и удобна, с дебелина 20 мм.  В комплекта на устройството влизат захранващ док с кабел и ръководство за потребителя. Умният часовник е съвместим с Android и iOS смартфони.

Купонът 3VRUCC7B осигурява фиксирана отстъпка от $10

Можете да купите този фешън аксесоар тук: Amazfit GTS Smartwatch – на цена от $139,99, валидна с купон 3VRUCC7B за фиксирана отстъпка от $10, и с безплатна доставка до България.

Коментар