Kugoo ES2 – сгъваем, удобен и здрав електрически скутер

Kugoo ES2 се сгъва за 3 секунди с цел лесно пренасяне и съхранение

Електрическите скутери се радват на все по-широка популярност. Те са икономични, лесно преносими и най-вече удобни превозни средства в градски условия, както и за приятна „разходка на колела” в парка или на крайбрежната ивица. Същевременно цените им са достъпни за масовия потребител.

На специална цена се предлага в момента моделът Kugoo ES2 – този популярен електрически скутер може да се купи за €283,99 с купон за отстъпка GKB220S от глобалния онлайн магазин Geekbuying. Устройството се доставя от склад в Европа, освободено от мита, като е осигурен и европейски сервиз, подчертават от онлайн търговеца.

Kugoo ES2 е практично устройство за придвижване в градски условия

Скутерът е оборудван с мотор 350W и развива максимална скорост 25 километра в час по пътища с наклон до 15 градуса. Предвидена са три режима за регулиране на скоростта според индивидуалните предпочитания. Литиево-йонната батерия с капацитет 7,5 амперчаса (Ah) осигурява пробег до 25 километра с едно зареждане, което отнема между 4 и 6 часа.

Задната гума на Kugoo ES2 с дизайн “пчелна пита”

Kugoo ES2 е леко и здраво устройство, благодарение на конструкцията от алуминиева сплав, ABS и РС материали, която издържа човек с тегло до 100 килограма.  Скутерът тежи само 16 кг, може да се пренася лесно и съхранява в малко пространство, тъй като има сгъваем дизайн – привеждането му в сгънато състояние с размери 112х33х43 см отнема само 3 секунди.

Kugoo ES2 се управлява лесно и идва с удобни ръкохватки

Безопасността на скутера е обезпечена от стабилни и здрави 8,5-инчови гуми с дизайн тип „пчелна пита”, които поемат ударите и гарантират плавно движение по неравен терен. Те са проектирани също така със защита срещу плъзгане. Собствениците на устройството могат да разчитат на ефективна, двойна спирачна система – електрическа и дискова.

В сгънато състояние Kugoo ES2 има размери 112х33х43 см

В допълнение, Kugoo ES2 е оборудван с разнообразни светлини за безопасно каране нощем. Предният фар излъчва ярка светодиодна светлина, а отстрани на скутера е разположена LED лента, която прави по-видими ездачите при ниска осветеност. Отзад е монтиран стоп, който свети при натискане на спирачката.

Kugoo ES2 има здрави гуми, които поемат ударите и са устойчиви на хлъзгане

Наред с всичко изброено дотук, този електрически скутер има и някои екстри. Такава, например, е възможността за зареждане на мобилни устройства чрез вградения USB порт. За модела е достъпно и мобилно приложение, с което можете да контролирате скутера безжично, през Bluetooth интерфейс.

Kugoo ES2 тежи само 16 кг и може да вози хора с тегло до 100 кг

Можете да купите електрическия скутер тук: Kugoo ES2 – на цена от €283,99 с купон за отстъпка GKB220S, с безплатна доставка, освободена от мито, и осигурен европейски сервиз.

Коментар