Xiaomi VIOMI V2 Pro – умен робот за мокро и сухо почистване

Xiaomi VIOMI V2 Pro чисти в продължение на два часа се едно зареждане

Роботизираните прахосмукачки са една от най-ценните придобивки за модерното домакинство. Те разтоварват хората от рутинното и досадно ръчно почистване, като извършват работата автоматично, интелигентно и ефективно.

Вакуумната прахосмукачка-робот Xiaomi VIOMI V2 Pro е съвременно устройство, с всички необходими функции за прецизно почистване на жилището. Този модел се предлага в момента на изгодна цена от €332,13 в глобалния онлайн магазин Geekbuying, с доставка от европейски склад. Заедно с прахосмукачката се предлагат на промоция – от 19 до 29 февруари – аксесоари за нея като четки и кутия за боклука.

Xiaomi VIOMI V2 Pro поддържа сухо, мокро и смесено почистване

Прахосмукачката поддържа три режима на почистване – сухо почистване, мокро почистване и комбиниран режим на сухо и мокро почистване. Нейният бионичен филтър абсорбира автоматично водата, а интелигентният резервоар с електронен контрол осигурява прецизно подаване на вода, като същевременно предпазва дървените подове.

Xiaomi VIOMI V2 Pro е оборудвана с лазерна система за картографиране (LDS Laser Mapping), която сканира помещението и създава карта за почистване, след което интелигентно насочва и следи движението на прахосмукачката. Нещо повече, с помощта на придружаващото мобилно приложение можете да зададете зони за почистване и не-почистване, а прахосмукачката ще изготви картата за почистване автоматично.

Xiaomi VIOMI V2 Pro премахва боклуците от всички кътчета на помещението

Почистващият робот се отличава с голяма всмукателна мощност от 2100 Pa. Той премахва мръсотия, прах и дори по-големи отпадъци като зърна където и да се намират в помещението, като обикаля мебелите и се навира под леглата, чисти дори ъглите и други труднодостъпни места. Препятствия с височина до 2 см, включително прагове и кабели, няма да затруднят робота – те ще бъдат преодолени лесно от пъргавия уред.

Xiaomi VIOMI V2 Pro е умно устройство, което може да почиства в продължение на два часа и когато изчерпи енергията на батерията, се завръща автоматично при базата за зареждане. След като бъде презареден, роботът довършва почистването от мястото, на което е прекъснал работа. В прахосмукачката е вградена батерия с капацитет 3200 мАч, а мощността на уреда е 33 W.

Xiaomi VIOMI V2 Pro картографира стаята и я почиства педантично

Това е компактно и леко за пренасяне устройство – има размери 350x350x94,5 мм и тежи около 3,6 кг. Освен самия робот в комплекта са включени отделен резервоар за вода 550 мл, отделна кутия за боклука, две странични четки, база за зареждане, захранващ адаптер, два мопа и поставка за моп. Моделът е изпълнен в ненатрапчив сив цвят.

Можете на купите умната прахосмукачка тук: Xiaomi VIOMI V2 Pro – на цена от €332,13, с доставка от европейски склад (за $12,73 чрез EU GLS Express) и купон за отстъпка от 2% за нови потребители.

Коментар