Xiaomi MI Home – интелигентно почиства дома

Xiaomi MI Home е умен и прецизен робот за почиствани на дома

Роботите-прахосмукачки накараха мнозина да забравят за ръчното почистване на жилищата си. Те са интелигентни, прецизни и най-важното – самостоятелни, спестявайки време на своите стопани.

Търсен на пазара модел, с интелигентни функции, прецизност и не на последно място – с достъпна цена е Xiaomi MI Home. Този полезен за всяко домакинство робот се предлага в момента на флаш цена от $331 с купон за отстъпка STY331EU в глобалния онлайн магазин Geekbuying, или за $359 с допълнителен резервоар за вода и купон за отстъпка STY2359EU (тук).

Xiaomi MI Home е достъпна за покупки в бял и черен цвят

Роботизираната вакуумна прахосмукачка на Xiaomi има всмукателна мощност 2100Pa и е идеална за почистване на прах, мръсотия и дори по-големи частици като зърна, например. Тя обикаля мебелите и се завира под леглата, в ъглите и на други труднодостъпни места, за да си свърши качествено работата.

Xiaomi MI Home поддържа три режима на почистване – сухо, мокро и 2-в-1 (сухо и мокро). Нейният филтър абсорбира и поддържа автоматично нивото на водата, подобно на растителна бионична система, за да осигури най-ефективно почистване на пода. Дори когато водата е на привършване, уредът е грижовен към дървените настилки.

Преодоляването на препятствия не е проблем за Xiaomi MI Home

Нещо повече, роботът разполага с вградени технологии за планиране и стриктно изпълнение на задачата по почистване. Сензорът за лазерно картографиране LDS (Laser Mapping Sensor) сканира стаята и създава пътна карта, след което ефективно насочва движението на прахосмукачката и следи нейното местоположение.

В допълнение, съпътстващото мобилно приложение дава гъвкавост на потребителя да определи зоните за почистване и тези, които трябва да бъдат пропуснати от Xiaomi MI Home, с помощта на карта на смартфона. След посочване на целите, прахосмукачката ще почисти напълно автоматично помещението.

Мобилно приложение улеснява управлението на Xiaomi MI Home

Роботът на Xiaomi не се бои от препятствия – преодолява с лекота прегради с височина 2 см като, например, прагове и кабели, сякаш се движи по равен под. Когато зарядът на батерията се изчерпи, машинката се връща автоматично до базовата станция за презареждане, след което възстановява почистването от мястото, на което е спряла.

Xiaomi MI Home има приятен външен вид, малки размери – 350x350x94,5 мм и тегло около 3,6 кг. Оборудвана с литиево-йонна батерия 3200 мАч, прахосмукачката може да почиства без презареждане в продължение на 2 часа. Зареждането от базата е безжично, чрез инфрачервена индукция.

Xiaomi MI Home е достъпна като цена прахосмукачка с интелигентни функции

Моделът се доставя в комплект с 2-в-1 резервоар за вода, две странични четки, база за зареждане и адаптер, няколко моп приспособления и ръководство за потребителя. Дизайнът позволява лесно разглобяване на прахосмукачката, без да изисква специални умения.

Xiaomi MI Home се доставя в комплект и с допълнителен резервоар за вода

Можете да купите умната прахосмукачка тук: Xiaomi MI Home – на цена от $331 с купон за отстъпка STY331EU; или тук: Xiaomi MI Home – на цена от $359 с допълнителен резервоар за вода и купон за отстъпка STY2359EU. Доставката е безплатна от европейски склад.

Коментар