Ninebot KickScooter MAX G30 – шампионски скутер с 60 км пробег

Ninebot KickScooter MAX G30 е мощен и стабилен скутер с голям пробег

Нов електрически скутер със страхотни възможности се задава на пазара. Моделът се отличава с двойно по-голям пробег от повечето е-тротинетки, предлагани в момента, и с някои други върхови характеристики.

В момента текат предварителните поръчки на Ninebot KickScooter MAX G30 – нов модел сгъваем електрически скутер с 350W мотор, пробег до 60 км и максимална скорост 30 км/ч. Този „звяр” се предлага от Geekbuying за $659,99 (с купон за отстъпка GKB286S) и доставка от европейски склад или за $669,99 (с купон за отстъпка GKB199S) при доставка от Китай (тук).

Ninebot KickScooter MAX G30 се сгъва лесно само за три секунди

Очертаващият се хит на пазара за електрически скутери е направен от здрава и лека алуминиева сплав и поема товар до 100 кг. Еднакво подходящ е и за жени, и за мъже, които търсят алтернативен начин за придвижване в градовете и возило за развлечение в парка или на морската алея.

Ninebot KickScooter MAX G30 е оборудван със солидни 10-инчови вакуумни гуми, благодарение на които скутерът поема по-добре ударите и се адаптира към сложни пътни условия. 350-ватовият мотор поддържа висока скорост и дава мощ на скутера при изкачване по наклони. Предвидени са три режима на возене – икономичен, стандартен и спортен, като максималната скорост е 30 км/ч.

Ninebot KickScooter MAX G30 е оборудван с яки 10-инчови вакуумни гуми

Батерията с капацитет 15,3 Ah се зарежда напълно за 5-6 часа, за да осигури пробег до 60 километра. Скутерът използва система за възстановяване на кинетичната енергия – т.е. технология, която преобразува кинетичната енергия в електрическа за повторна употреба, като по този начин удължава живота на батерията.

Ninebot KickScooter MAX G30 има сгъваем дизайн. Само за 3 секунди се привежда в компактно състояние, така че да се пренася лесно и освен това да се съхранява в малко пространство. Скутерът тежи 19,1 кг и има размери 116,70×47,20×120,30 см в разгънато положение.

Предният панел Ninebot KickScooter MAX G30 информира за състоянието на скутера

Безопасността на каране, разбира се, е ключово изискване. За нея се грижат усъвършенствана спирачна система, системата за възстановяване на кинетичната енергия и интелигентна система за контрол на карането, както и за управление на батерията, вкл. защита от къси съединения, презареждане, температурни аномалии и др. В допълнение, скутерът разполага с преден фар и задни стоп светлини за безопасно движение денем и нощем.

LED дисплеят, разположен на предния панел на Ninebot KickScooter MAX G30, показва колко заряд е останал в батерията, скоростта, режима на каране и други важни индикации, така че потребителят винаги да е в информиран за текущото състояние на скутера. Превключването на скоростните режими става лесно – с натискане на един бутон.

Ninebot KickScooter MAX G30 е достъпен за предварителни поръчки

Можете да поръчате новия шампионски скутер тук: Ninebot KickScooter MAX G30 – на цена от $659,99 с купон за отстъпка GKB286S и доставка от Европа ($2,40 чрез EU GLS Express) или тук: Ninebot KickScooter MAX G30 – на цена от $669,99 с купон за отстъпка GKB199S и доставка от Китай (за $0,29).

Коментар