Honey for Chrome – плъгин за изгодно пазаруване онлайн

Разширението Honey for Chrome ще ви помогне да пазарувате онлайн на добри цени
(екранна снимка: Honey for Chrome)

Пазаруването онлайн може да доведе до пристрастяване в определен момент, като се имат предвид почти безкрайната колекция артикули от различни категории и примамливите цени. Можете да сключите добри сделки с помощта на Honey for Chrome – разширение за най-популярния браузър, което обработва кодове на купони за отстъпки.

Както се подразбира, този инструмент изисква инсталиран браузър Chrome на компютъра. Инсталирането на плъгина е просто – от официалната страница на приложението натиснете бутона „Add to Chrome“ и останалата част от процеса протича автоматично.

След като инсталирането приключи, можете да активирате програмата чрез специалната икона в лентата с инструменти. Всеки път, когато пазарувате или смятате, че можете да намерите добра сделка, просто натиснете иконата и тя ще ви предостави кодове за отстъпки.

Honey for Chrome може да ви послужи като лоялен помощник за пазаруване с богато разнообразие от купони всеки път, когато искате да купите нещо от някой от поддържаните от приложението магазини.

Принципът на работа е следният: намирате продукт, който ви интересува, програмата се опитва да намери купон за отстъпка за този продукт и да ви го предостави, прилагате кода за отстъпка и проверявате валидността му.

Ако предпочитате да видите списък с магазини и съответните им кодове, можете да направите това лесно, като щракнете върху бутона с лупата, след като сте влезли в разширението на Chrome.

Нещо повече, плъгинът включва система за възнаграждения, която понякога ви дава точки, докато разглеждате продуктите с предоставените купони. След като съберете голямо количество точки, ще можете да ги обмените за Amazon подаръчни карти.

В заключение, Honey for Chrome може да ви помогне да сключите най-добрите сделки за различни продукти, като ви предоставя купони за отстъпки и понякога ви възнаграждава с точки, които могат да бъдат осребрени с Amazon подаръчни карти.

Даунлоуд: Honey for Chrome

Коментар