FIIDO M1 – сгъваем електрически велосипед за всякакви условия

Електрическият FIIDO M1 впечатлява със здравина, устойчивост и дълъг пробег

Много хора предпочитат велосипедите пред електрическите тротинетки. Особено онези, които искат да поддържат добра спортна форма не само в паркове и алеи, но и по не толкова дружелюбните планински пътеки. Електрическият велосипед има сериозни предимства и е все по-желан.

Здрав, мощен и подходящ за всякакви пътища е моделът FIIDO M1 – сгъваем електрически велосипед, който се предлага в момента на специална цена от €825,52 с купон за отстъпка в глобалния онлайн магазин Geekbuying. България е сред страните, в които моделът се доставя от европейски склад, без допълнителни митнически такси.

Е-велосипедът FIIDO M1 има дебели 20×4 инча гуми и 52-зъбен верижен диск

M1 има редица достойнства, които го правят първокласен велосипед за каране навсякъде – не само в населените места, но и по планинските пътеки, например, като развива максимална скорост 24 км/ч. Рамката е направена от лека и неръждаема алуминиева сплав с висока якост, а дебелите 20×4 инча гуми гарантират устойчивост на пътя.

Рамката на велосипеда е направена от лека алуминиева сплав с висока якост

Електрическият велосипед FIIDO M1 се задвижва от мощен мотор 250W, с ниска консумация на енергия, 20% по-голяма издръжливост от предишното поколение и по-голям стартов въртящ момент. 52-зъбен верижен диск, 7-степенна трансмисия Shimano и ефективно абсорбиране на ударите осигуряват стабилност при каране.

Ефективното абсорбиране на ударите осигурява стабилност при каране

FIIDO M1 ви дава възможност за возене в три режима – електрически, езда и електрически-асистиран режим (т.е. съчетание от дата). Пробегът на велосипеда е до 65 км с едно зареждане на батерията. Тя е литиева с капацитет 12,5 Ач, може да се сваля и е доста издръжлива – с 500 цикъла за презареждане (пълното зареждане става за около 9 часа).

В сгънато състояние FIIDO M1 се побира в багажника на колата

Това практично и екологично возило е лесно за пренасяне, тъй като има сгъваема конструкция. В сгънато наполовина състояние велосипедът се побира в багажника на колата, както се вижда от снимките и видеото. FIIDO M1 тежи около 25 килограма.

FIIDO M1 е подходящ за каране при всякакви условия – в града, на поляната или в гората

За безопасността на каране се грижат двойни дискови спирачки – предни и задни. Предвидени са и най-различни защити – от презареждане и преразреждане, късо съединение, температурна защита, липса на захранване и др. Управлението е максимално опростено от предните ръкохватки, където е наличен и LED дисплей.

FIIDO M1 несъмнено ще е ценна придобивка, с която всеки любител на велосипедите би се гордял

Можете да купите електрическия велосипед на специални цени в Geekbuying:

• FIIDO M1 – за €825,52 с купон за отстъпка GKB20EA3 (валиден до 20 април)

• FIIDO M1 – за €829,17 с купон за отстъпка FIIDOM1U (неограничен във времето)

Поръчките се изпълняват от европейски складове, без мита и с бърза доставка (Duty-Free Fast Shipping), уточняват от онлайн търговеца.

Коментари по темата: „FIIDO M1 – сгъваем електрически велосипед за всякакви условия”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    “https://www.geekbuying.com/item/FIIDO-M1-Folding-Electric-Moped-Bike-Max-24km-h-Black-421781.html”

  2. Георги Хаджиколев

    Искам да си поръчам

Коментар